تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰

زنجان - ایرنا - رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان زنجان از کشف ۱۵ دستگاه ماینر ( استخراج ارز دیجیتال ) غیرمجاز در یک کارگاه تولیدی خبر داد و گفت: ارزش تقریبی این دستگاه‌ها هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری پلیس زنجان، سرهنگ حسین بدری روز سه شنبه با بیان این مطلب، افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان زنجان با انجام اقدامات اطلاعاتی از راه اندازی مزرعه استخراج ارز دیجیتال در یک کارگاه تولیدی در یکی از شهرک‌های صنعتی زنجان مطلع شدند و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی اظهار کرد: ماموران پس از تکمیل و اطمینان از صحت اطلاعات خود با انجام هماهنگی قضایی به کارگاه تولیدی مورد نظر اعزام شده و یک نفر را در این رابطه دستگیر کردند.

سرهنگ بدری با بیان اینکه مبارزه با استخراج ارزهای دیجیتال غیرمجاز به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست: چنانچه از فعالیت غیرمجاز اشخاص در این زمینه مطلع شدند می‌توانند موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.

دستگیری کلاهبردار اینترنتی در خدابنده
فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده از شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی با ترفند نرم افزار جعلی خبر داد و گفت: این کلاهبردار طی فعالیت مجرمانه خود از هزار نفر از شهروندان حدود ۳۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.

سرهنگ محسن غنیمتی افزود: در پی شکایت و مراجعه حضوری تعدادی از شهروندان شهرستان خدابنده مبنی بر کلاهبرداری اینترنتی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا شهرستان خدابنده قرار گرفت.

وی ادامه داد: برابر اظهارات شاکیان و اقدامات فنی معلوم شد، قربانیان حین گشت‌زنی در شبکه‌های اجتماعی خارجی با نرم‌افزاری مواجه شدند و در حین نصب و راه‌اندازی با هدایت به درگاه بانکی، اقدام به واریز مبلغ ناچیزی می‌کردند که به منظور گمراه کردن قربانی پس از انجام تراکنش بانکی، پیغام " تراکنش موفق" ارسال و پس از مدتی به صورت غیرمجاز از حساب بانکی آنها برداشت می‌شد.

سرهنگ غنیمتی ادامه داد: با اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، متهم با هویت‌ معلوم در یکی از استان‌های همجوار شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به پلیس فتای استان منتقل شد.

فرمانده انتظامی شهرستان خدابنده تصریح کرد: متهم پس از رو به رو شدن با مستندات به هزار فقره کلاهبرداری به ارزش ریالی ۳۰ میلیارد ریال با این شگرد در فضای مجازی اعتراف و اقرار کرد: با ساخت نرم‌افزار موبایلی با عناوین مختلف و با مبالغ کم و وسوسه انگیز کاربران را به صفحه جعلی درگاه پرداخت بانکی هدایت و با دسترسی به گوشی همراه قربانی و سرقت اطلاعات حساب بانکی در فرصت مناسب اقدام به برداشت از حساب آنها می‌کرد.

سرهنگ غنیمتی با بیان اینکه متهم پس از سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب بانکی افراد، اقدام به خرید طلا و ملک می‌کرد، به شهروندان توصیه کرد: به تبلیغات اغوا کننده کلاهبرداران به هیچ عنوان پاسخ ندهند و هنگام پرداخت اینترنتی از صحت درگاه پرداخت الکترونیک اطمینان حاصل کنند.

کشف کالای قاچاق در شهرستان ایجرود
فرمانده انتظامی شهرستان ایجرود از کشف انواع کالای قاچاق به ارزش تقریبی چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد.

سرهنگ محمد معصومی راد با بیان اینکه تامین نظم و امنیت جامعه از وظایف ذاتی پلیس است، گفت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی این شهرستان موفق به کشف انواع لوازم الکتریکی قاچاق از یک دستگاه وانت پیکان شدند.

سرهنگ محمد معصومی راد افزود: ماموران در اجرای این طرح از یک دستگاه خودروی وانت، انواع لوازم الکترونیکی و رایانه ای شامل یک دستگاه لبتاپ، چهار دستگاه لوازم و تجهیزات رایانه ای، ۸۶ هزار و ۴۱۹ عدد انواع لوازم و قطعات الکتریکی، هزار و ۹۰۰ عدد اسباب بازی و ۲ دستگاه تلویزیون در مارکهای خارجی قاچاق را کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان ایجرود با بیان اینکه در این خصوص پرونده قضائی تشکیل شد و اقدامات قانونی در حال انجام است، تصریح کرد: حضور پلیس در سطح جامعه باید به گونه ای باشد که برای خادمان و تولید کنندگان عرصه اقتصادی جامعه امنیت و آرامش را تداعی کند.

معصومی راد از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد مشکوک در اسرع وقت با پل ارتباطی ۱۱۰ مراتب را به پلیس اطلاع دهند.