به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، سید حیدر محمدی روز سه شنبه در چهارمین همایش و نمایشگاه بین المللی برآورده های آرایشی، بهداشتی، شوینده و صنایع وابسته که در هتل المپیک برگزار شد، افزود: نظارت بر کیفیت فرآورده های بهداشتی - آرایشی و شوینده بسیار مهم است و ایمن و سلامت بودن آنها ضروری بوده و سازمان غذا و دارو در این زمینه اقدامات مثبتی را در دولت سیزدهم انجام داده است.
وی اظهارداشت: یکهزار و ۸۵۰ پروانه بهره برداری برای تولید فرآورده های آرایشی، بهداشتی و شوینده و برای ۲۸ هزار و ۵۰۰ مواد اولیه مجوز صادر کرده ایم که اطمینان از کیفیت این فرآورده ها حائز اهمیت است.
چالشی در حوزه دارو نداریم
محمدی ادامه داد: در حال حاضر بازار دارویی کشور ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است و چالشی در حساس ترین شرایط از جمله همه گیری بیماری کرونا در تامین این اقلام نداشتیم، باید در زمینه محصولات ارایشی، بهداشتی و شوینده نیز حساسیت بیشتری داشته باشیم.
شناسه گذاری محصولات آرایشی و بهداشتی
رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: برای ارتقای کیفیت و اطمینان از سلامت و ایمن بودن این فرآورده ها، شناسه گذاری محصولات ارایشی، بهداشتی و شوینده انجام می شود.
به گفته محمدی، قاچاق این فرآورده ها از دغدغه های همیشگی سازمان غذا و دارو است بیش از هزار و ۸۵۰ شرکت تولید کننده داریم اما با وجود این تعداد تولید کننده که محصولاتشان با کیفیت هستند، پدیده قاچاق همچنان وجود دارد.
وی افزود: در کشفیات در حوزه قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی روی برندهای اصلی بود اما اکنون محصولات تقلبی قاچاق می شود که سلامت افراد را به خطر می اندازد.
معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: از سال ۹۶ تاکنون، دو هزار و ۵۰۰ فرآورده های غیرمجاز را معرفی کردیم که در بسترهایی مانند ناصر خسرو، عطاری ها و غیره بوده که باید با آنها برخورد شود.
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۵
تهران - ایرنا - رئیس سازمان غذا و دارو گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در ناصر خسرو، عطاریها و اماکنی از بازار وجود دارد که به وفور یافت میشود و از نیروی انتظامی درخواست همکاری در برخورد با این سودجویان را داریم.