عباد پرهیزکاریان روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، گفت: با اینکه یکی از معدود باشگاه های تخصصی بوکس، در محله "دولت آباد" یاسوج است ولی مهمترین موانع و چالش توسعه و پیشرفت این رشته، همچنین شرکت فعال در مسابقات، کمبود اعتبار و نبود حامی مالی است.
پرهیزکاریان که نیازمندی های ورزشکار بوکس(دستکش، لباس، کفش،کلاه و...) را بیش از سه میلیون تومان برشمرد، افزود: ورزشکاران بوکس ما برخلاف دیگر استان ها که به صورت مجهز در مسابقات شرکت می کنند، نیازمند حمایت مالی برای تهیه لباس های ویژه بوکس هستند که اغلب با هزینه های شخصی تامین می شود.
این مربی ورزشی یادآور شد: این ورزش که از سال ۱۳۸۰ به صورت جدی در استان فعالیت خود را آغاز کرده است، نزدیک به ۲۰ ورزشکار از استان، در سنین و مسابقات مختلف، مدال کسب کردند.
دبیر هیات بوکس گفت: امسال در مسابقات المپیاد بوکس کشور به میزبانی اصفهان،در رده های سنی جوانان۲ مدال نقره کسب کردیم و در رقابتهای بوکس استعداد های درخشان کشور به میزبانی استان قم، چهار مدال کسب کردیم.
پرهیزکاریان تعداد ورزشکاران رشته بوکس در استان را حدود ۵۰۰ نفر برشمرد که ۳۰۰ نفر از آنها سازمان یافته است.
وی گفت: اگرچه نزدیک به ۲۵ نفر مدرک مربی بوکس گرفتند ولی تعداد مربیان فعال بوکس در استان پنج نفر هستند.
پرهیزکاریان به فعالیت بانوان در این ورزش اشاره کرد و گفت: اگرچه زنان در ورزش بوکس در استان فعال هستند ولی هنوز مجوزی برای فعالیت رسمی آنها از طرف فدراسیون صادر نشده است.
به گزارش ایرنا، رقابتهای بوکس استعداد های درخشان کشور رده های سنی ۱۰ و ۱۱ سال روزهای ۲۰ تا ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ به میزبانی استان قم برگزار شد
در این رقابتها "محمد جواد ناصری" در وزن ۴۵ کیلو گرم به مقام اول و مدال طلا، "عرشیا یوسفی" در وزن ۴۲ کیلو گرم مدال طلا و مقام اول، "پارسا پیروزی" در وزن ۳۷ کیلو گرم مقام دوم و مدال نقره و "آرتین درخشان" در وزن ۳۲ کیلوگرم مقام سوم و مدال برنز را کسب کردند.
سومین دوره مسابقات بوکس المپیاد استعدادهای برتر کشور در ردهسنی نوجوانان با حضور بیش از ۳۰۰ بوکسور مهر ۱۴۰۱ به میزبانی اصفهان برگزار شد.
در این رقابت ها و در وزن ۵۰ کیلو گرم "نوید حصار پور"، "محمد مهدی اعظمی" در وزن ۵۲ کیلو گرم و "سام طاعتیان" در وزن ۷۰ کیلو گرم موفق به کسب مقام دوم و مدال نقره این رقابتها شدند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود ۷۲۶ هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان، ۱۷ بخش و یکهزار و ۶۷۰ روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
در این استان هم اکنون ۲۸ هزار ورزشکار سازمان یافته در ۵۰ رشته ورزشی و در قالب ۴۸ هیات ورزشی در استان و ۴۰۱ هیات ورزشی در شهرستان ها، فعالیت می کنند.