گچساران- ایرنا- مدیر درمان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: خدمات پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی گچساران از ۲ شیفت به شبانه روزی (سه شیفت) ارتقا یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا یونس محمودیان شامگاه سه شنبه در آیین عملیاتی شدن ارتقای شیفت پلی کلینیک تخصصی گچساران افزود: ارائه خدمات درمانی در این واحد درمانی به صورت ۲ شیفت از ساعت ۷:۳۰ صبح تا ساعت ۲۱ و ۳۰ دقیقه شب بود که در راستای تکریم و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب به ساکنان شهرستان گچساران بصورت شبانه روزی شد.

وی بیان کرد: روزانه در پلی کلینیک تخصصی تامین اجتماعی گچساران یکهزار و ۴۰۰ بیمار بصورت سرپایی ویزیت می شوند.

محمودیان ابراز کرد: در این مرکز هم اکنون ۲۵پزشک شامل عمومی، دندانپزشک، متخصصان اعم از قلب، داخلی، اعصاب و روان، چشم پزشک، اطفال، رادیولوژی خدمات ارائه می دهند.

وی افزود: پلی کلنیک تخصصی تامین اجتماعی گچساران با اعتباری بیش از ۳۱۰ میلیارد ریال با زیر بنای سه هزار و ۸۰۰ متر در بهمن سال گذشته افتتاح شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۹۰ درصد داروهای تجویزی پزشکان پلی کلینیک تخصص تامین اجتماعی گچساران در داروخانه این واحد درمانی موجود است گفت: ۳۰۰ قلم دارو در داروخانه پلی کلینیک تخصص تامین اجتماعی گچساران موجود است که تمام آنها ایرانی می باشد.

نماینده: گچساران ظرفیت راه‌اندازی دانشکده علوم پزشکی را دارد

سید ناصر حسینی پور در آیین عملیاتی شدن ارتقای شیفت پلی کلینیک تخصصی گچساران افزود: دولت و مجلس تاکنون در کنار هم توانستند گام‌های ماندگاری برای رفع مشکلات مردم بویژه بخش بهداشت و درمان بردارند.

وی بیان کرد: برای تجهیزات، نیروی انسانی و تکمیل تجهیزات پلی کلینیک تخصصی گچساران اقدامات لازم را انجام خواهم داد.

حسینی پور تصریح کرد: یک قطعه زمین متعلق به تامین اجتماعی در منطقه آبگرمو گچساران وجود دارد که مسئولان مربوطه باید اقدامات لازم گزارش دقیق و کارشناسی در این زمینه ارائه دهند.

وی ابراز کرد: با توجه به اینکه تعداد تخت های بیمارستانی گچساران جوابگوی نیاز مردم می باشد ساخت یک درمانگاه دیگر در این شهرستان غیر ممکن است.

حسینی پور اظهار کرد: گچساران ظرفیت راه‌اندازی دانشکده علوم پزشکی را دارد که امیدواریم با وجود بیمارستان های شهید رجایی، نرگسی، بی بی حکیمه و بیمارستان نفت در آینده این اقدام انجام گیرد.

وی ادامه داد: برای ارتقا درمانگاه باشت (۲ شیفت) باید جمعیت شهر باشت به حد نصاب برسد که متاسفانه به دلیل جمعیت کم این شهر تاکنون این امر محقق نشده است.

حسینی پور با بیان اینکه از مسئولان علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد انتظار می رود بیش از پیش در زمینه مشکلات بخش بهداشت و درمان شهرستان های گچساران و باشت همکاری کنند

وی گفت: مسئولان علوم پزشکی استان تاکید فراوان بر ادغام بیمارستان قدیمی این شهرستان (شهید رجایی) با بیمارستان نرگسی دارند.

حسینی پور افزود: این بیمارستان از دیر باز خدمات درمانی مختلفی را به مردم ارائه داده و باید مشکلات این واحد درمانی از سوی مسئولان علوم پزشکی برطرف شود.

نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی گفت: ۱۵۰ میلیارد ریال امسال به بازسازی لوله های فاضلاب و ساختمان بیمارستان شهید رجایی گچساران اعتبارات از وزیر جذب کردیم.
وی افزود: اشتغال زایی بیش از ۱۰۰ نفر، افزایش ۲۵ درصدی قراردادها و ارائه خدمات درمانی نیز از مزایای پا برجا ماندن این بیمارستان است.

حسینی پور با اشاره به اینکه اگر اقدامات موثری برای بیمارستان قدیمی گچساران از سوی علوم پزشکی انجام نشود زمین این واحد درمانی متعلق به بنیاد مستضعفان بوده و به آنها برگردانده می شود.