به گزارش خبرنگار ایرنا ، مهرداد خزایی پول روز چهارشنبه در نشست انعقاد تفاهم نامه میان این اداره کل با مرکز تحقیقات ، اموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران افزود : امروز با همسو با هم افزایی متقابل با چنین مراکزی در بخش های مختلف علمی، تحقیقاتی ، آموزشی، ترویجی و فن آوری می توان در جهت حفظ جنگل و مرتع در این استان گام برداشت و این مهم زمانی محقق می شود که استادان دانشگاه ، متخصصان ، صاحب نظران پای کار بیایند.
وی اظهار کرد : با اجرای طرح های تحقیقاتی ، آموزشی ، ترویجی و کارگاهی می توان نسبت به عوامل تهدید کننده جنگل و مرتع که امروز به عنوان دغدغه و چالش های اساسی مسوولان و دوستداران محیط زیست در این استان است پیشگیری ، مقابله و راهکار مناسبی برای رفع این عوامل ارایه داد.
سرپرست اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران منطقه نوشهر با اشاره به تاکید و توصیه وزیر جهاد مبنی بر تولید و کاشت حدود یک میلیارد نهال در هفته منابع طبیعی در کشور گفت : این تفاهم نامه در این زمینه خیلی می تواند مددکار و کمک کننده باشد چرا که هرساله به همین مناسبت کاشت نهال در دستور کار ادارات کل منابع طبیعی استان ها قرار دارد منتهی با توجه به شرایط دنیا در ترسیب کربن در این حوزه نیاز به همراهی و همکاری مراکز علمی ، تحقیقاتی و کشاورزی داریم.
خزایی با اشاره به قابلیت های منحصربفرد مرکز تحقیقات کشاورزی در زمینه منابع طبیعی ابراز امیدواری کرد این تفاهم نامه می تواند افزون بر کاهش عوامل تهدید کننده منابع طبیعی اثر گذار باشد بلکه بستر را برای پویایی ، بالندگی و توسعه این عرصه در حوز جنگل و مرتع در این مناطق غربی مازندران فراهم نماید.
رییس مرکز تحقیقات ، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران هم گفت : این تفاهم نامه گامی در جهت همکاری های مشترک با هدف بهره برداری بهینه از قابلیت های موجود در جهت آموزش ، ترویج و صیانت از منابع طبیعی و مهم تر فرهنگ سازی و آگاهی بخشی افکار عمومی است .
مجتبی محمودی افزود : این اتفاق در حقیقت می تواند به رشد سطح کمی و کیفی فعالیت های آموزشی ، ترویجی ، مشارکتی ، توان افزایی و ظرفیت سازی منابع انسانی و توسعه تحقیقات کاربردی و تقاضا محور بینجامد و بهره گیری از همه این قابلیت های ماندگار و افتخار آمیز این مرکز سبب افزایش سطح هم افزایی و همکاری میان این ۲ دستگاه دولتی خواهد بود.
وی اظهار کرد : اگرچه در ۲ سال گذشته همکاری میان این ۲ دستگاه اجرایی وجود داشت اما این تفاهم نامه سطح همکاری و هم افزایی ها را گسترش داده و می توان از قابلیت های علمی و تجربی منابع طبیعی در فعالیت های تحقیقاتی بهره بیشتری برد.
ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران یکی در شرق استان به مرکزیت ساری و دیگری هم در غرب به مرکزیت نوشهر مستقر است.
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران - نوشهر نزدیک به ۶۰۰ هزار هکتار جنگل و مرتع از نور تا رامسر زیر پوشش دارد.