«جمشید امیدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ماده ۱۴۷ قانون کار جمهوری اسلامی ایران، دولت را مکلف به ارایه خدمات بهداشتی به کارگران کرده که از این رو، از سال ۱۳۶۶ برنامه مشترک ارایه مراقبتهای اولیه بهداشتی به بیمهشدگان تامین اجتماعی با همکاری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان تامین اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ایجاد خانه بهداشت کارگری در بنگاههای اقتصادی در دستور کار است.
وی بیان کرد: خانههای بهداشت کارگری به منظور ارتقای سطح سلامت کارگران از طریق انجام مراقبتهای بهداشتی، همکاری در شناسایی ارزیابی و کنترل عوامل زیانآور و جلوگیری از بروز سوانح و حوادث محیط کار در کارگاههای بین ۵۰ تا ۵۰۰ نفر شاغل ایجاد میشود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی ادامه داد: شورای هماهنگی ارایه خدمات بهداشتی به بیمه شدگان این استان، شامل ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک و مدیریت درمان استان مرکزی است و در راستای قدردانی از زحمات مسئولان خانههای بهداشت کارگری، این خانهها ارزیابی شدند.
امیدی اظهار داشت: پس از بررسی اقدامات انجام شده، طبق فهرست خانههای بهداشت کارگری از سوی شورای هماهنگی مرکزی و نتایج بازدیدهای مشترک، چهار خانه بهداشت کارگری و یک کارفرمای سلامت محور این استان به عنوان برترینها انتخاب و به دبیرخانه سراسری معرفی شدند.
وی عنوان کرد: منتخبان کشوری پس از بررسی توسط کمیته داوری شورای هماهنگی مرکزی، با ترکیب وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان تامین اجتماعی معرفی و تقدیر میشوند.