قزوین - ایرنا - استاندار قزوین بر تسریع در تکمیل و تجهیز اردوگاه دانش آموزی یانس آباد تاکید کرد و گفت: این اردوگاه علاوه بر فعالیت های استانی در عرصه ملی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.  

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد مهدی اعلایی عصر چهارشنبه در شورای آموزش و پرورش استان افزود: شورای آموزش و پرورش با استفاده از خرد جمعی برای پیشبرد اهداف نظام تعلیم و تربیت باید از تمام امکانات و تجهیزات در راستای تاسیس، توسعه و تجهیز فضاهای آموزش و پرورش و بهبود فرآیند تعلیم و تربیت استفاده کند..

وی اظهار کرد: باید با رویکرد منفعت برای عموم و تأثیر مثبت بلندمدت به موضوعات مختلف به خصوص موضوعات آموزشی و تربیتی برنامه ریزی کنیم تا در آینده نیروی انسانی ارزشمند داشته باشیم.
اعلایی از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل اردوگاه دانش آموزی شهید بابایی یانس آباد توسط سازمان برنامه و بودجه تا خرداد سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: این اردوگاه ظرفیت بسیار خوبی برای تبدیل‌ شدن به مرکز اردوگاهی کشور دارد و مکان بسیار مناسبی برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و اوقات فراغت دانش‌آموزان است.
نماینده عالی دولت در استان قزوین تصریح کرد: تکمیل اردوگاه یانس آباد مورد توجه مدیریت استان قزوین قرار دارد.
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل استان، از مدیرکل آموزش پرورش استان و مدیران دستگاههای مربوطه خواست تا این مهم را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهد.
اعلایی ایجاد فرصت آموزش برای تمام کسانی که به آموزش نیاز دارند را وظیفه همگانی دانست و افزود : همه باید در این امر هم افزایی و همکاری کنیم.


یکهزار و ۱۴۱دانش آموز بازمانده از تحصیل در قزوینی شناسایی شد

مدیرکل اموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست از شناسایی یکهزار و ۱۴۱ دانش آموز با مانده از تحصیل در استان خبر داد.
نقی سیاهکالی مرادی افزود: تاکنون ۴۶۶ دانش آموز بازمانده از تحصیل جذب شدند که این افراد نیازمند حمایت مسوولان و افراد خیر هستند.
وی اظهار کرد: براساس بررسی‌ها و پیگیری‌های انجام شده، نشانی و محل سکونت ۶۷۵ نفر از این افراد هنوز در دسترس نیست.
سیاهکالی مرادی تاکید کرد: جذب حداکثری همه کودکان بازمانده از تحصیل از دغدغه‌های آموزش‌ و پرورش استان است و اداره ثبت احوال در شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل می‌تواند کمک بزرگی به آموزش و پرورش بکند.
وی، معلولیت، بیماری های صعب العلاج، فقر مالی، بدسرپرستی و بی‌سرپرستی ، ازدواج زودهنگام، کوچ‌نشینی و مهاجرت را از مهمترین دلایل بازماندن از تحصیل دانش آموزان در استان برشمرد.
سیاهکالی مرادی افزود : کودکانی که به هر دلیلی از تحصیل بازمانده‌اند، باید شناسایی شوند و شرایط آنها مورد ارزیابی و تحت آموزش قرار گیرند.
وی در ادامه از پیشرفت فیزیکی ۱۲ درصدی مسکن ملی فرهنگیان استان خبر داد و افزود: ۴۰۰ نفر از فرهنگیان استان از سال ۹۹ عضو مسکن ملی فرهنگیان شدند که خواستار تسریع در تحویل این پروژه هستند.