به گزارش ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم روز چهارشنبه در دیدار هزاران تن از مردم تبریز با امام خامنهای، اظهار کرد: مردم آذربایجان تا آخرین قطره خون، پای پیمان عاشوراییِ إِنِّی سِلْمٌ لِمَنْ سَالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حَارَبَکُمْ وَ وَلِیٌّ لِمَنْ وَالاَکُمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاکُمْ خواهند ماند.
وی گفت: ای رهبر عزیز، میراث داران اقدام به هنگام و به تعبیر شکوهمند حضرتعالی، پایه گذارانِ استمرارِ نهضتِ میدانیِ مردمی، در ماجرای بیست و نهم بهمن، در حوادث ماههای گذشته نیز ثابت کردند که به رغم پیچیدگیِ جنگ ترکیبی دشمن، اهل دل بستن به امان نامه ها در دو راهی انتخاب و آزمون نیستند.
وی افزود: نبضِ آذربایجانِ غیرتمند پس از دو سال سلبِ توفیقِ شرفیابی حضوری به دلیل فراگیری ویروس منحوس کرونا، در تمام روزهای سال به اشتیاق فرا رسیدن ۲۹ بهمن و تجدید دیدار و عهد دوباره با خَلَفِ صالح امامِ دلها و همسنگر دیروز و علمدار امروزِ یاد و نام خونین کفنان شهرِ شهادت تپیده است.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم گفت: ای رهبر عزیز، میراث داران اقدام به هنگام و به تعبیر شکوهمند حضرتعالی، پایه گذارانِ استمرارِ نهضتِ میدانیِ مردمی، در ماجرای بیست و نهم بهمن، در حوادث ماههای گذشته نیز ثابت کردند که به رغم پیچیدگیِ جنگ ترکیبی دشمن، اهل دل بستن به امان نامه ها در دو راهی انتخاب و آزمون نیستند.
وی ادامه داد: همین بصیرت دینی و سیاسی، باعث شد، توطئه اخیر دو قطبیسازی جامعه و جریانسازیهای رادیکالِ مبتنی بر دینزدایی به فرصتِ هم فزایی و بسترسازی برای تبیینِ دستاوردهای انقلاب اسلامی و تقویت گفتمانِ سازنده، تبدیل شود و یکبار دیگر آذربایجانِ قهرمان از آزمون بزرگ و بزنگاهِ حساسِ نقشه شومِ دشمن، برای انحراف یا انصراف ملت از آرمانها، با ناامید کردن ضدانقلاب و تجزیه طلبانِ خائن، سربلند بیرون بیاید.
مصلای امام خمینی(ره) تبریز تبدیل به قرارگاه فرهنگی- اجتماعی شده است
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم تصریح کرد: در جنگ ترکیبی، که نبردِ روایت ها و جنگِ اراده هاست، در اقصی نقاط استان به مرجعیت تبیینیِ مساجد و مصلاها توجه ویژه شده به گونهای که مصلای امام تبریز با تبدیل شدن به قرارگاه فعال فرهنگی - اجتماعی، کانون برگزاری برنامههای بصیرتی و تحلیلهای سیاسیِ کاربردی برای اقشار مختلف، برای بازسازیِ انقلابیِ هویتِ فرهنگیِ جامعه شده است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: گام دوم انقلاب نیازمند حرکت عمومی با محوریت جوانِ متعهد و حزب اللهی با نگاهِ کادرسازی است از همین رو با هدف انسجام بخشیدن به تربیت ایمانی و انقلابی برگزاری جلسات تفسیر و نهج البلاغه در مساجد با حضور علمای معظم در قالب یکشنبه ای علوی، دوشنبههای تفسیری و سهشنبههای مهدوی در دستور کار مساجد قرار دارد.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم تاکید کرد: یکی از بهترین ظرفیتهای مقابله با جریان تحریف و راهکارِ غلبه بر توطئه بُن بَست نمایی دشمن ، پای کار آوردن نخبگان علمی و دانشگاهی برای بسترسازی ورود نخبگان به عرصه حکمرانی و استفاده از ظرفیتِ عالمانه ایشان است، از این رو، نشستهایِ علمی فضلای حوزوی و دانشگاهی در دفتر نماینده ولی فقیه در استان بصورت مستمر برگزار می گردد. حضور فعال و اثرگذار خواهران و استفاده از ظرفیت نخبگانی ایشان در این نشست ها قابل اعتناست.
امام جمعه تبریز گفت: برآیند همنشینی و ارتباط مستقیم با دانشگاهها و بازدیدهای میدانی از مراکز تولیدی، علاوه بر شناسایی ظرفیتهای منطقهای و تاثیر ضریبِ توسعه اقتصادی بر امنیت سیاسی و اجتماعی استان، هم افزاییِ کاربُردی میان دانش پژوهان و اصناف و در نتیجه، تغییرِ ریلْ ،از پژوهش محوری به کارآفرینْ محوری در دانشگاه ها شده و هم افزایی بین مخترعین، مبتکرین، فناوران و کارآفرینان و رفعِ موانعِ تولید و توزیع و حل مشکلات فعالان حوزههای اقتصادی و بازرگانی بویژه در بخش معادن استان را رقم زده است.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم ادامه داد: از دیگر مطالبات حضرتعالی حضور در بین آحاد جامعه بویژه برقراری ارتباط با نسل جوان و تاثیرگذاری بر دلها و ذهن ها و روحیه ها بعنوان بخشی از زنجیره قدرت نرم است به همین منظور ارتباط بی واسطه با دانشگاهیان و حوزویان ، دانش آموزان و دانشجویان و حضور در مدارس ، خوابگاه ها و غذاخوریهای دانشجویی را در اوج جوسازیهای دروغین رسانهای دشمن و بعنوان پیشران پیشرفت پی گرفتهام.
وی افزود: در دیدار اخیر مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی؛جناحی نبودن را موجب جذابیت و رونق بیشتر برنامههای فرهنگی برشمردید در دوره پنج ساله خدمتگزاری در سـنگر نمایندگی حضرتعالی در آذربایجان شرقی این توصیه خیرخواهانه را در مشارکت یکدله و حضورِ حماسی همه جریانها و ذائقههای سیاسی و اجتماعی لمس کرده و برنامههای فرهنگی مصلای امام تبریز را مستقلِ از تفکرات جناحی برگزار کرده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم ادامه داد: بیتردید در گام دوم انقلاب نرم افزارِ تحول آفرینی، مکتب امام و سیره شهداست از همین رو ، بازشناسیِ سلوکِ عملی شهدا بعنوان استوانههای انقلاب، در یادوارههای شهدا مورد توجه قرار گرفته است.
امام جمعه تبریز اظهار کرد: دشمن، همچون دهههای گذشته با برآوردهای اشتباه از تاب آوری نظام اسلامی برای پا پس کشیدن ملت، از آرمانهای انقلاب و شعارهای اصیل آن دل بسته است در حالی که هندسه سیاسیِ نظام که اینک بعنوان یک هماوردِ تمدنی در برابر تمدنِ از درون پاشیده غرب، قد علم کرده است، همان آرمانها و گفتمان ضد استبدادی است و آذربایجان نیز در مسیر شکل گیری تمدن نوین اسلامی آماده است تا نقش تاریخی خود را ایفا نماید.
حجت الاسلام والمسلمین آلهاشم گفت: در پایان جا دارد در حضور حضرتعالی از تلاش گروههای امدادی، جهادی، هیئتی، حوزویان، خیرین، ورزشکاران و هنرمندان آذربایجانشرقی در کمک به مردم زلزله زده خوی تقدیر و تشکر کنم.
نگاه بلند و تحلیل عمیق رهبر معظم انقلاب از نقش تاریخساز تبریز و آذربایجان فوقالعاده مهم و ارزشمند است
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار امروزشان با مردم تبریز، گفت: نگاه بلند ایشان به مردم تبریز و تحلیل عمیقشان از نقش تاریخساز تبریز و آذربایجان فوقالعاده مهم و ارزشمند است.
عابدین خرّم در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: خدا را شاکریم که همهساله به مناسبت سالگرد قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز، این توفیق نصیب مردم تبریز و آذربایجان شرقی میشود که برای تجدید بیعت به دیدار رهبر معظم انقلاب نائل میشوند.
وی افزود: رهبر انقلاب در تمام این دیدارها عنایت ویژهای به مردم تبریز داشتهاند و امروز هم یک شور و حال وصفناپذیر و یک ارتباط قلبی و معنوی بین این مردم و رهبرشان اتفاق افتاد.
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب هر سال از یک زاویه جدید به جایگاه و نقش تعیینکننده تبریز در پیروزی انقلاب اسلامی میپردازند که باید بیش از پیش در بیانات ایشان تامل کنیم.
خرّم با اشاره به بخش دیگری از سخنان رهبر انقلاب درخصوص راهپیمایی ۲۲ بهمن و هویتساز بودن حضور پرشور مردم در این راهپیمایی، گفت: فرمایشهای ایشان باید نصبالعین ما مسئولان قرار گرفته و با اجرای فرامین و منویات ایشان، خدمتگزاری خود را به مردم ثابت کنیم.
استاندار آذربایجان شرقی درخصوص بیانات رهبر انقلاب درخصوص مشکلات اقتصادی کشور و تاکید ایشان بر اینکه تولید باید به رشد و ثبات اقتصادی و کنترل تورم منجر شود، اظهار کرد: در استان آذربایجان شرقی بعد از سفر رئیس جمهور یک حرکت خوبی در حوزه اقتصاد شروع شده و یک وحدت و هماهنگی خوبی بین مجموعه اقتصادی و بخش خصوصی استان شکل گرفته است.
خرّم ادامه داد: ما در استان شعار دولت سیزدهم مبنی بر ایران قوی را اینگونه اجرا کردهایم که ایران قوی باید بخش خصوصی قوی داشته باشد و مردم در اقتصاد مشارکت داشته باشند و اگر این مهم اتفاق بیفتد مشکلات اقتصادی قابل حل است.
وی اظهار کرد: امروز در استان آذربایجان شرقی ۱۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخشهای صنعت، معدن و کشاورزی در حال انجام است که امیدواریم موجب ترقی و رشد اقتصادی استان و کشور شود.