مشاور امور پزشکی استاندار هرمزگان روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی ایرنا اظهار کرد: بیمارستان صحرایی مدیریت بحران استانداری هرمزگان از ۱۳ سال قبل در اختیار این مجموعه بوده که تا کنون استفاده چندانی در راستای ارایه خدمت به مردم از آن نشده است.
محمدرضا مهری اضافه کرد: در صدد هستیم از این بیمارستان قابل حمل که دارای ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع با ۵۵ تخت است در راستای ارایه خدمات رایگان در قالب طرح قرارگاه مردم با همکاری گروه های جهادی حوزه سلامت به مناطق محروم استان بهره ببریم.
وی با بیان اینکه روز گذشته بهره برداری از آن در مناطق محروم با موافقت استاندار و دست اندرکاران حوزه های مختلف استان از جمله بخش سلامت تصویب شد اضافه کرد: تا نیمه اول اسفند سال جاری اولین ماموریت بیمارستان بحران (صحرایی) هرمزگان در یکی از مناطق محروم شهر بندرعباس آغاز می شود.
مشاور امور پزشکی استاندر هرمزگان یادآور شد: مقرر شده با مشارکت و همکاری پزشکان و عوامل درمان استان و برخی نقاط کشور خدمات درمانی در تخصص های مختلف به مدت حدود ۲ ماه به صورت رایگان ارایه شود.
وی با بیان اینکه بیمارستان یاد شده بسیار مجهز بوده و دارای اتاق عمل، رادیولوژی، آزمایشگاه، ICU، داروخانه، تریاژ، بخش کودکان است افزود: ارایه خدمات تخصصی مختلف از جمله چشم پزشکی، دندانپزشکی، قلب و عروق، زنان ونازایی به جامعه هدف از جمله پیش بینی های صورت گرفته در این بخش است.
مهری افزود: مقرر شده حدود ۶۵ درصد از ظرفیت این خدمات به افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی شامل کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی استان و بقیه ظرفیت نیز به افراد نیازمند تحت پوشش دیگر نهادها ارایه شود.