رضا نعیمی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: براساس آخرین آمارها با اجرای این میزان از شبکه جمع آوری فاضلاب، اینک ۴۰.۶ درصد شهروندان خراسان شمالی از خدمات فاضلاب برخوردار هستند.
وی افزود: شبکه جمعآوری فاضلاب با هدف ارتقای بهداشت عمومی، جلوگیری از آلوده شدن سفرههای آب زیرزمینی و حفاظت از محیط زیست اجرا می شود و این مهم در بسیاری از شهرهای استان عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی یادآور شد: اکنون خدمات جمع آوری فاضلاب در چهار شهر استان قابل ارایه است و بیشتر جمعیت شهری استان از این خدمت بهره مند هستند.
ابلاغ اجرای تکمیل تصفیه خانه فاضلاب بجنورد
نعیمی با اشاره به ابلاغ قرارداد پروژه تکمیل و افزایش ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب بجنورد، گفت: توسعه و افزایش ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب این شهر به ظرفیت ۳۸ هزار و ۱۰۰ مترمکعب در شبانه روز به پیمانکار ابلاغ و عملیات اجرایی آن از دی ماه سالجاری آغاز شده است.
وی افزود: پروژه تکمیل و افزایش ظرفیت تصفیه خانه فاضلاب شهر بجنورد به صورت قرارداد طرح با تاکید بر توسعه فرایند بیولوژیکی، ایجاد تاسیسات جدید بروز در بخش تصفیه فیزیکی و ته نشینی و هوادهی و تصفیه لجن است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی تصریح کرد: افزایش ظرفیت تصفیه خانه سالهاست که به دلیل نبود اعتبار و سرمایه گذار، راکد مانده بود که با پیگیری های انجام گرفت و در سفر ریاست جمهور به استان تامین اعتبار این پروژه با اعتباری بالغ بر سه هزار میلیارد ریال مصوب شد.
وی یادآور شد: اینک حدود ۵۶ درصد از جمعیت شهر بجنورد، تحت پوشش شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب است.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیش از ۲۰۰ هزار مشترک آب در شهرها و ۱۲۱ هزار مشترک آب در روستاها دارد.
در خراسان شمالی هشت سد با توان تنظیم ۲۳۴ میلیون مترمکعب آب در حال بهره برداری است اما خشکسالی امسال ذخیره آب سدهای خراسان شمالی را به کمتر از ۴۰ درصد رسانده است.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمالشرق کشور واقع شده است.