"ستایش دریکوند" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه بازرسی شبانه از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در استان لرستان در حال انجام است اظهار کرد: این بازرسی ها با محوریت گروه بهداشت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان و واحدهای بهداشت محیط شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های تابعه استان با حضور ۱۴ تیم بازرسی استانی و شهرستانی متشکل از کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط از ابتدای بهمن ماه سال جاری آغاز شده است.
وی ادامه داد: به صورت مستمر بازرسی از رستورانها، کبابی ها ،اغذیه فروشی ها ،کارگاههای شیرسنی پزی ، هتل ها، مهمانپذیرها ،مجتمع های خدماتی رفاهی و مراکز اماکن بین راهی نیز در حال انجام است.
دریکوند عنوان کرد: در این بازرسی ها بر رعایت کامل بهداشت فردی و نظافت عمومی، بهداشت ابزار و تجهیزات و همینطور رعایت بهداشت مواد غذایی تاکید می شود تا بتوانیم با برنامه ریزی هایی که در این راستا صورت گرفته قبل از رسیدن تعطیلات نوروزی وضعیت بهداشتی مراکز و اماکن رو ارتقا دهیم.
رئیس گروه بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: تاکنون در این راستا بیش از ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و فاسد جمع آوری شده است و واحدهای دارای تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
وی اظهار داشت:سامانه رسیدگی به تخلفات بهداشتی با شماره تماس ۱۹۰ بصورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و ثبت شکایات شهروندان است.