به گزارش دفتر منطقه ای ایرنا در دمشق، در این بیانیه، طرفین با فراموش کردن این که چه کسانی گروه های تروریستی از جمله داعش، القاعده و النصره را ایجاد و تجهیز کردند و آنها را به جان مردم منطقه انداختند، با دست پیش گرفتن، مدعی شده اند که "ادامه سیاست های بیثباتکننده ایران از جمله حمایت از تروریسم، استفاده از موشک های پیشرفته، سلاح های سایبری و سامانههای هواپیمای بدون سرنشین و استقرار آنها در منطقه و سراسر جهان محکوم است و ایران و نیروهای نیابتی و شرکای آن از این سلاح ها برای انجام حملات استفاده کرده اند".
این کارگروه همچنین "نسبت به افزایش تعامل نظامی ایران و بازیگران دولتی و غیردولتی، تداوم عرضه تسلیحات متعارف، موشک های پیشرفته و سامانههای هواپیمای بدون سرنشین به حوثی ها (انصارالله)، که درگیری در یمن را تشدید کرده و فاجعه انسانی در آنجا ایجاد کرده اند، ابراز نگرانی کردند".
"طرفین همچنین مدعی شده اند که تکثیر مستمر این تسلیحات توسط ایران و تحویل به طرفهای دولتی یا غیردولتی، تهدیدی جدی برای منطقه و جهان است. "!
در پاسخ به ادعاهای مطرح شده، توجه آمریکا و کشورهای عربی شورای همکاری خلیج فارس را به تاریخ چند دهه اخیر منطقه ارجاع می دهم؛ تاریخی که در آن گروه های تروریستی توسط کشورهای غربی به فرماندهی آمریکا و با همکاری برخی کشورهای عربی همچون عربستان ایجاد، تجهیز و سازماندهی شدند و به جان مردم منطقه افتادند، هر چند آتش این فتنه دامن ناپاک خود آنها را نیز گرفت، اما در این بین مردم منطقه بیشترین آسیب را دیدند.
در اینجا چند سوال مطرح می باشد که با پاسخ به آنها می توان دقیقا مشخص نمود که چه کشورهایی از تروریسم و اعمال جنایت بار آنها حمایت کرده اند و موجب کشتار مردم منطقه شده اند.
سوالی اول این که، چه کشورهایی القاعده را در چهار دهه پیش ساختند و تجهیز کردند و آن را برای نبرد با ارتش شوروی سابق به افغانستان اعزام نمودند؟ آیا ایران القاعده را ساخت یا کشورهایی همچون آمریکا و عربستان؟
چه کشورهایی صدام دیکتاتور عراق را تحریک و همه گونه تجهیز نمودند و آن را به جان ایران انداختند؟ و این سگ درنده دست آموز غرب چگونه پاسخ آمریکا، عربستان و کشورهای عربی منطقه را داد؟
گروه تروریستی داعش را چه کشورهایی ایجاد، تجهیز و سازماندهی کردند و ابتدا آن را به جان مردم سوریه، سپس عراق انداختند؛ آیا ایران این کار را کرد یا آمریکا و کشورهای عربی همچون عربستان در جهت تامین منافع رژیم صهیونیستی؟
گروه تروریستی جبهه النصره (تحریر الشام فعلی) را چه کشوری ایجاد کرد؟ آیا ایران این گروه تروریستی را ایجاد کرد و یا بازهم آمریکا، انگلیس و عربستان این کار را کردند؟
پاسخ به این سوال ها بسیار راحت و واضح است؛ در سال های اخیر به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، غرب و در راس آن آمریکا همواره سعی کرده اند با ایجاد تفرقه میان کشورهای عربی منطقه با ایران، بتوانند سلاح های خود را به آنها بفروشد و از این راه ضمن کسب درآمد های نامشروع، با ایجاد جنگ میان کشورهای مسلمان، از شمار آنها بکاهند.
همانگونه که واضح است هدف اصلی آمریکا و کشورهای عربی همچون عربستان از ایجاد داعش نابودی جمهوری اسلامی و گروه های مقاومت در منطقه بوده که با یاری خدا موفق نشدند.
درباره قضیه یمن نیز همواره داستان وارونه نشان داده می شود؛ چون عربستان، امارات و آمریکا نتوانسته اند یمنی ها را شکست دهند و حتی فکر آن را نمی کردند که اینگونه یمنی ها بتوانند با دستان خالی در مقابل تجهیزات و تسلیحات مدرن آنها چندین سال مقاومت کنند، دچار یاس و ناامیدی شده اند.
فشار مضاعفی که به متجاوزان در جنگ یمن آمده، این است که چگونه رزمندگان یمنی که از ششم فروردین ۱۳۹۴ در محاصره همه جانبه کشورهای متجاوز همچون عربستان، امارات و آمریکا بوده اند، توانسته اند به فناوری ساخت انواع موشک ها و پهپادها دست پیدا کنند و معادله جنگ را تغییر دهند؛ جنگی که نتیجه آن فقط کشتار مردم مظلوم یمنی و ویرانی این کشور مسلمان نشین بوده است.
اگر به میزان هزینه حدود ۱۰۰۰ میلیارد دلاری خرید سلاح در سال های اخیر از سوی عربستان و امارات برای جنگ یمن و تجهیز تروریست های داعش در سوریه و عراق و دیگر گروه های تروریستی مورد حمایت جبهه – عربی – غربی در منطقه توجه کنیم (و به همین میزان هم به خسارت های وارده به کشورهای منطقه نظر بندازیم)، متوجه می شویم که غربی ها همواره به دنبال اختلاف آفرینی میان کشورهای عربی میان هم و یا این کشورها علیه ایران هستند تا از این راه بتوانند چرخ کارخانه های سلاح سازی خود که همان چرخ اقتصادشان می باشد را به گردش در بیاورند.
موضوع مهمی که در این میان وجود دارد این است که غرب و در راس آن آمریکا همواره به دنبال تفرقه افکنی میان کشورهای عربی منطقه با جمهوری اسلامی ایران بوده و در این مسیر با کلاه گذاشتن بر سر آنها همواره به عنوان معرفی کردن ایران به عنوان دشمن برای آنها می باشد تا از این راه بتواند سلاح های خود را به آنها بفروشد و از طرف دیگر در منطقه حضور داشته باشد.
موضوعی که کشورهای عربی منطقه باید به آن توجه کنند این است که فقط با تعامل و همکاری می توان به امنیت منطقه ای دست یافت و خرید انواع سلاح ها و شرکت در جنگ های مختلف و به آتش کشیدن کشورهایی همچون یمن، سوریه و عراق و ادامه اختلافات با ایران برای هیچ یک از کشورهای منطقه سودی نخواهد داشت و فقط برای رژیم صهیونیستی، آمریکا و دیگر کشورهای غربی دارای منفعت می باشد، موضوعی که در سال های اخیر همواره از چشم سران کشورهای عربی دور بوده است.