همدان- ایرنا- معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در دی و بهمن ماه امسال حدود چهار میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان انجام شده است.

«حسین فضلی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در دی ماه امسال سه میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی و در نیمه اول بهمن ماه نیز یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

وی با اشاره به تولید انبوه مرغ یادآور شد: در بدبینانه ترین حالت برای یک ماه آخر سال که منتهی می شود به ماه مبارک رمضان هشت هزار تن تولید گوشت مرغ داریم.

معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: ذخایر مرغ منجمد خوبی در بخش دولتی (پشتیبانی امور دام ) وجود دارد، علاوه بر آن از انبار های بخش خصوصی هم برای این منظور استفاده شده است.

فضلی در خصوص گوشت قرمز نیز گفت: نیاز روزانه استان همدان به گوشت قرمز ۵۰ تن است و ۳۵ الی ۴۰ تن روزانه به صورت گوشت گرم (کشتار در کشتارگاه ها) تامین می شود و مابقی از ذخایر راهبردی است.

وی یادآور شد: سالیانه ۳۰ الی ۳۲ هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید می شود و نیاز استان حدود ۲۰ تا ۲۲ هزار تن است.

از ابتدای طرح هدف مندی یارانه ها ۸۱۲ تن گوشت قرمز منجمد تدر استان همدان توزیع شده است.