یاسوج-ایرنا- نایب رئیس هیات ناشنوان کهگیلویه وبویراحمد از فقر مالی، مشکلات خانوادگی و فرهنگی و نبود سالن اختصاصی ورزشی را مهمترین مشکلات و چالش های  ورزشکاران ناشنوایان این استان برشمرد.

"فاطمه صادقی" روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، گفت: این گروه از ورزشکاران، در عین داشتن استعدادهای ورزشی، ولی به دلیل فقر مالی و مشکلات فرهنگی، انزوا را بر مشارکت و شرکت در ورزش ها، ترجیح می دهند.

صادقی اضافه کرد: اغلب ورزشکاران ناشنوا، در حاشیه شهر یاسوج نظیر"مادوان"، "بَلَهزار" و "گوشه" سکونت دارند و خانواده های فقیری دارند.

وی تاکید کرد: اگر بتوان هم سالن اختصاصی (که بتوان ورزش های مختلف را در آنجا تمرین و آموزش داد) برای اینها در نظر گفت و هم وسیله نقلیه برای تردد آنها در نظر گرفت ، آنها از حالت انزوا و افسردگی خارج شده و در جامعه فعال و مشارکت می کنند.

نایب رئیس هیات ناشنوان، ادامه داد: بهمن امسال سالن ورزشی فوتبال برای آقایان این گروه ورزشی در "علی آباد" حاشیه شهر یاسوج، تهیه و تحویل این هیات شد.

صادقی به رشته های ورزشی این گروه اشاره کرد و گفت: رشته های کاراته، دو میدانی، شطرنج و آمادگی جسمانی این گروه از ورزشکاران در استان فعال هستند.

وی به استعدادهای ورزشی و مدال آوران این گروه ورزشی اشاره کرد و گفت: در جریان رقابتهای المپیک تابستانی ناشنوایان جهان که به میزبانی برزیل برگزار شد ، "حکیمه زکی زاده"، بانوی کاراته کار هم استانی موفق به کسب مقام سوم و مدال برنز این رقابتها شد همچنین تابستان امسال با شرکت دانش آموزان استان در مسابقات آمادگی کشوری، تیم استان رتبه اول را کسب کرده است.

این مربی ورزشی از دعوت یک ورزشکار و مربی استان به دومین مرحله اردوی ارزیابی و انتخابی تیم ملی فوتسال ناشنوایان کشور خبر داد.

وی افزود: دومین مرحله اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال ناشنوایان کشور از ۲۸ بهمن تا ۳ اسفند ماه به میزبانی استان تهران(استادیوم‌ آزادی) برگزار می شود.

صادقی اظهار کرد: "اسماعیل دژه" به عنوان ورزشکار و "سردار پاریاد" مربی فوتسال استان به این اردو دعوت شده، و جهت شرکت در چهارمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه فوتسال ناشنوایان ۲۰۲۳ آماده می شوند.