به گزارش ایرنا،حسن ناهیدی روز یکشنبه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان خراسان شمالی اظهار کرد: ریشهیابی آسیبهای اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردار است چون موجب می شود تا اقدامات بهتری در این زمینه انجام شود.
وی افزود: ادارات و دستگاههایی همچون آموزش و پرورش، مراکز آموزشی، اداره کل بهزیستی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با ارائه طرح های کاربردی و بومی سازی در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی فعال باشند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان شمالی گفت: کارگاهها و دورههای آموزشی در خصوص آسیبهای اجتماعی در راستای ارتقای شاخص های اجتماعی توسط دستگاههای اجرایی برگزار شود.
ناهیدی بیان کرد: همچنین دستگاه ها و حوزه های مربوطه برای کاهش آسیب های اجتماعی به صورت جزیره ای عمل نکنند.
وی در ادامه با اشاره به برنامه ریزی های دقیق و بیشتر در این راستا تصریح کرد: هدف اصلی کارگروه اجتماعی، فرهنگی،سلامت، زنان و خانواده استان،بستر سازی مصوبات شورای فرهنگ عمومی اجتماعی کشور باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی گفت: با اولویت بندی و برنامه ریزی دقیق و هدف گذاری در کاهش آسیب های اجتماعی موجود می توان گام های مثبتی برداشت و شرایط را بهتر کرد که این امر با ارائه ایده و طرح های نوین توسط جوانان و مسوولان محقق خواهد شد.
ناهیدی افزود: همچنین محققان و پژوهشگران در این راستا باید فعالیت پژوهشی انجام دهند و علت های این پدیده را شناسایی و پیشنهادات لازم برای این چالش ها ارایه دهند.
وی بر برنامه های آموزشی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاکید کرد و گفت: پیشگیری امری کم هزینه تر از مقابله است و باید از این راهبرد استفاده کرد.