به گزارش خبرنگار ایرنا، «صدراله بابلی» روز دوشنبه در جلسه شورای اداری با محوریت برگزاری گرامیداشت عملیات غرور آفرین بازی دراز، افزود: این کمیته ها شامل فرهنگی، اسکان، بهداشت، پشتیبانی، امنیت و مهندسی است که هر کمیته موظف شده برنامههای متناسب با مأموریت و وظیفه اصلی خود تمهید کند، محل های اسکان مناسب، پارکینگ مناسب، راه دسترسی و بهسازی آثاری که از زمان دوران دفاع مقدس به جا مانده از اقداماتی است که باید صورت گیرد.
وی اظهار کرد: با توجه به آب و هوای مناسب و استقبال بی نظیر مردم از برنامه صعود سراسری به ارتفاعات بازی دراز پیش بینی می شود در سالروز بزرگداشت عملیات غرور آفرین بازی دراز که در اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه سال آینده انجام می شود شاهد روند افزایشی افراد شرکت کننده در این برنامه معنوی باشیم.
فرماندار سرپل ذهاب گفت: بیش از یک هزار و ۸۰۰ شهید در عملیات غرورآفرین بازی دراز به شهادت رسیدند و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تجدید بیعت با آرمان ها و ارزش های انقلاب بر گردن ما مسوولین وظیفه ای است که باید به خوبی آن را انجام دهیم.
جانشین فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم(ص) گفت: پیش بینی می شود جمعیت راهی ارتفاعات مقدس و معنوی بازی دراز از سال گذشته بیشتر باشد از این رو از مسوولان انتظار می رود ضعف های سال گذشته را بررسی و حل و فصل کنند.
سردار پاسدار «مسعود قنبری» افزود: در مسیر صعود به ارتفاعات بازی دراز مساله پارکینگ، تسطیح فضا، تعریض جاده، رفع معارض، راه برگشت جاده ای برای زائرین در برنامه اجرایی قرار گیرد.
وی گفت: برای تامین آب شرب صعودکنندگان به ارتفاعات بازی دراز تامین آب شرب و سرویس های بهداشتی تعبیه شده و ادارات در مدت برنامه ریزی شده نیازمندی ها را اعلام و نسبت به تامین امکانات رفاهی اقدام کنند.
فرمانده سپاه ناحیه سرپل ذهاب نیز گفت: همدلی و پشتیبانی دستگاه های اجرایی در برگزاری برنامه های گرامیداشت سالگرد غرور آفرین بازی دراز بسیار اثرگذار و مهم بوده و امید است کلیه ادارات به وظایف خود عمل کنند.
سرهنگ پاسدار «جبار کاکایی» افزود: به برکت فرهنگ غنی ارزشمند دفاع مقدس وخون شهدا، ارتفاعات بازی دراز یک موهبت الهی است که نصیب شهرستان شده است.
وی ادامه داد: موقعیت بازی دراز، مدیون خدمات فرماندهان گذشته سپاه پاسداران ناحیه سرپل ذهاب است که با درایت و برنامه ریزی و تلاش شرایط صعود به این ارتفاعات فراهم کردند.
سرهنگ کامایی تاکید کرد: باید تلاش کنیم میزبان خوبی در شان شهرستان شهید پرور برای زائران راهیان نور در روز سالگرد غرور آفرین به شهرستان باشیم.
شکست سنگین دشمن بعثی در عملیات بزرگ بازی دراز
عملیات ظفرمند «بازی دراز» در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ از سوی رزمندگان سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران با پشتیبانی تیزپروازان هوانیروز کرمانشاه که در راس آنان خلبان شهید شیرودی حضور داشت، انجام شد.
در هشت روز عملیات دلاورانه، ارتفاعات بازی دراز از چنگال متجاوزان رژیم بعثی خارج و دشمن با تحمل هزاران کشته و صدها اسیر و انهدام تانک ها و تجهیزات نظامی مجبور به عقب نشینی شد.
بازی دراز از مناطق و ارتفاعات مهم میان شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب است که ارتش متجاوز عراق در ابتدای جنگ تحمیلی با تصرف این ارتفاعات تسلط کاملی بر این سه شهر غرب کرمانشاه داشت و از این منطقه ویژه برای دیده بانی و رصد فعالیت های رزمندگان اسلام استفاده می کرد.
در عملیات بازی دراز، ۵۴ دستگاه تانک و نفربر، سه فروند هواپیما، ۲ فروند بالگرد، ۲ دستگاه ادوات مهندسی دشمن بعثی منهدم و بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ سرباز رژیم بعث عراق نیز کشته، زخمی و اسیر شدند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه با بیش از ۹۰ هزار نفر جمعیت در هشت سال جنگ تحمیلی بارها مورد حمله هوایی، گلوله باران و موشک باران ارتش بعث قرار گرفت و در این مدت ۸۵۶ شهید، یک هزار و ۴۰۰ جانباز و ۱۱۲ آزاده سرافراز تقدیم نظام اسلامی کرده است.