به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تارنمای خبری نیوزویک، آندری گورولیوف در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا روسیه قبل از پایان جنگ باید از سلاحهای ویژه خود استفاده کند یا با تسلیحات غیر پیشرفته جنگ را ادامه دهد، گفته بود منتظر پایان این جنگ نباشید. این جنگ ممکن است برای مدتی طول بکشید.
این فرمانده سابق که اکنون عضو پارلمان (دوما) روسیه است، پیشبینی کرد که پایان این جنگ میتوانند در سالهای ۲۰۲۷ تا ۲۰۳۰ میلادی رخ دهد نه زودتر از آن.
وی در ادامه با بیان اینکه روسیه باید به مسیر خود ادامه دهد تصریح کرد: ما باید این جنگ را با تسلیحات پیشرفته پیروز شویم.
بر اساس این گزارش، آنتون گراشچنکو مشاور وزارت کشور اوکراین با بهره برداری تبلیغاتی، این اظهارات گورولیوف را که قسمتی از یک گفتوگوی تلویزیونی بوده با زیرنویس انگلیسی در صفحه خود در توییتر به اشتراک گذاشته و نوشته است: پروپاگاندای روسیه: جنگ زودتر از ۲۰۲۷ پایان نخواهد یافت.
این گزارش میافزاید: هنوز مشخص نیست جنگی که نزدیک به یک سال از شروع آن میگذرد چه زمانی به پایان میرسد اما برخی از کارشناسان بر این باورند که کرملین درصدد آماده سازی مردم روسیه برای جنگی طولانی مدت است.
گریگوری یودین جامعه شناس روسی روز گذشته در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه (AFP) مدعی شد: مسکو، در تلاش برای آماده سازی مردم روسیه برای یک جنگ اساسی و جدی است که به منظور دستیابی به این هدف، سیستم آموزشی روسیه را به کار میگیرد.
وی در تشریح این ادعا آموزش در روسیه را به دو بخش تبلیغات سیاسی (پروپاگاندا) و آموزش نظامی دسته بندی کرد و توضیح داد: تحول اساسی در سیستم آموزشی روسیه رخ میدهد تا جوانان این کشور را [برای حضور در جنگ] بسیج کند.
این در حالی است که مسکو که از تابستان سال گذشته پس از هشدارهای متعدد نسبت به اعمال نفوذ سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به مرزهای غربی روسیه و معرفی آن به عنوان تهدیدی برای امنیت خود، سرانجام در پی نادیده گرفتن دغدغه های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در ۵ اسفند ۱۴۰۰ به اوکراین حمله برد.
در این مدت کشورهای عضو سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) از جمله آمریکا با کنار گذاشتن گزینه دیپلماتیک برای برقراری صلح، با حمایتهای هنگفت نظامی از کییف بر ادامه این جنگ افروزی ادامه داده و اکنون با تجهیز اوکراین به سلاحهای پیشرفتهتر و سنگینتر نظامی آشکارا سیاست تحریک کرملین را دنبال میکنند.
کرملین به تازگی با رد ادعای غرب در رابطه با تمایل روسیه برای ادامه این جنگ تاکید کرد ائتلاف نظامی ناتو به فرماندهی آمریکا که خصومت خود را نسبت به روسیه همه روزه به نمایش میگذارد، به صورت روزافزونی در جنگ اوکراین مداخله میکند.
مسکو میگوید تحویل جنگ افزار کشورهای عضو ناتو به کییف، افزون بر طولانی کردن این درگیری، احتمال اوج گیری بیشتر تنش ها را بالا میبرد.
به گزارش ایرنا، از آغاز جنگ اوکراین در ۲۴ فوریه ۲۰۲۲، واشنگتن حدود ۵۳ میلیارد دلار به کییف کمک کرده است که از این میان ۳. ۸ میلیارد دلار مربوط به کمکهای نظامی به اوکراین میشود.