به گزارش ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین سید سعید حسینی روز دوشنبه در آیین افتتاح مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و درمان بیماران خاص آیت الله امامت کاشان افزود:قبل از انقلاب اسلامی پزشکان از هندوستان،پاکستان و غیره در کشور فعالیت می کردند اما امروز سرانه برخورداری از پزشک در کشور مطلوب است و همین کاشان به جایگاهی در پزشکی رسیده که از نقاط مختلف کشور برای درمان به این منطقه مهاجرت می کنند.
امام جمعه کاشان بیان کرد:۱۰۰ سال قبل وقتی جنگ جهانی اول رخ داد نیمی از ملت ایران از بین رفتند،جمعیت ۲۰ میلیون نفری آن زمان در اثر بیماری،فقر و گرسنگی که توسط استعمار به کشور تحملیل شد ،به ۱۰ میلیون نفر رسید.
حجت الاسلام حسینی گفت: حضرت عیسی (ع) در قرآن می فرماید خدا مرا مبارک قرار داد و معنی مبارک یعنی کسی که به دیگران نفع می رساند و کار خیران هم مصداق کلمه مبارک است.
وی افزود: دین مبین اسلام هم به جسم و هم به روح توجه می کند،روح با ایمان و عمل صالح و انجام واجبات و مستحبات کامل می شود و این مراکز درمانی برای تامین سلامت جسمی انسان که مقدمه سلامت روحانی است ایجاد شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان هم گفت: بعضی از افراد به جایگاهی می رسند که تنها به دیگران فکر می کنند و برای خدمت به دیگران گام بر می دارند و این کار خیران بسیار ارزشمند است.
دکتر کوروش ساکی افزود:این مجتمع برای تشخیص و پیشگیری سرطان توسط فردی خیر ایجاد شده که مدت ۱۰ سال برای ساخت آن زحمت کشیده شده و تنها نیت های خدایی خیران انگیزه تکمیل این مجتمع را طی این سال ها فراهم کرده است.
عملیات اجرایی ساخت مرکز پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان و درمان بیماران خاص آیت الله امامت، سال ۱۳۹۱ در زمینی به مساحت ۳۲۰ متر مربع و زیربنای هزارو۱۰۰ متر مربع آغاز شد که تا سال ۱۳۹۸ پیشرفت فیزیکی قابل ملاحظه ای نداشت که طی سه سال اخیر با پیگیری های فرد خیر و هزینه ۳۵ میلیارد تومان در سال جاری افتتاح شد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.