به گزارش ایرنا، منصور مهرزاد روز سهشنبه در جمع خبرنگاران در سنندج اظهار کرد: امروزه برای توسعه و رونق گردشگری باید بر روی تقویت و توسعه انواع گردشگری برنامهریزی کرد که یکی از زیرساختهای توسعه گردشگری، گردشگری غذا است.
وی افزود: استان کردستان از تنوع غذایی بسیار زیادی برخوردار است که با برنامهریزی در این حوزه میتوان گردشگری غذایی را در استان توسعه داد.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان ادامه داد: در این راستا و با برنامهریزیهای انجام شده دورههایی مرتبط با گردشگری خوراک استان توسط موسسه آموزشی کابان و زیر نظر این ادارهکل برگزار خواهد شد.
وی افزود: این دورهها بهصورت کوتاه مدت و با هدف ارتقاء سطح علمی شهروندان در خصوص گردشگری غذا، پیشینه آشپزی ویژه منطقه، بهداشت مواد غذایی و آشنایی با خدمات پذیرایی و سرویس غذا برگزار میشود.
مهرزاد ابراز امیدواری کرد: با بهرهگیری از این ظرفیت بتوانیم بیش از پیش در رونق اقتصاد جوامع محلی و توسعه گردشگری استان موثر باشیم.
تاکنون ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول (بناها، محوطه و تپهها)، قنات و مکانهای طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.
بیشتر بخوانید