"سید جلال رحیمی بیدک" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با همکاری اعضای هسته گزینش استان، همچنین پرونده تعداد ۱۲۰ نفر از متقاضیان مورد بررسی قرار گرفتند که تاکنون ۵۸ نفر از آنها به تایید شورای برنامه ریزی ونظارت بر کودکستانهای استان رسید و مرحله نهایی برای صدور مجوز تطبیق آنها در حال انجام است.
رحیمی بیدک اظهار داشت: بر اساس شیوه نامه وزارتی همه کسانیکه از "آموزش و پرورش" و "سازمان بهزیستی" مجوز مهدکودک و پیش دبستانی دارند باید جهت تطبیق مجوزهای تاسیس خویش به سامانه سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به نشانی smttk.gov.ir مراجعه نمایند که پس از بررسی و تایید، مجوز تطبق برای آنها صادر می شود.
وی ادامه داد: آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تعلیم و تربیت و آموزش عمومی، وظیفه ساماندهی و مدیریت یکپارچه امور تعلیم و تربیت دوره کودکی و توسعه کمی و کیفی آن را برعهده دارد.
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان یادآور شد: وظیفه هدایت، نظارت و ارزیابی واحدهای ارائه دهنده خدمات فرهنگی و آموزشی به کودکان برعهده سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک قرار داده شده تا یک نظام مشترک، باثبات و هدفمند، بین نهادهای ذیربط برقرار سازد.
رحیمی بیدک تاکید کرد: مربیانی که می خواهند در کودکستان ها فعالیت کنند حتما باید به تایید گزینش آموزش و پرورش استان برسند.
به گزارش ایرنا، شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۲۵ آذر ماه سال ۱۳۹۹ بهمنظور ساماندهی امور مرتبط با تعلیم و تربیت دوره کودکی، تصویب کرد که تمامی امور مربوط به مهدهای کودک و سایر مراکز نگهداری کودکان اعم از صدور مجوز، برنامهریزی، هدایت و نظارت، تقویت استانداردها و ارزیابی به وزارت آموزش و پرورش محول شود و نهادی وابسته به وزارت آموزش و پرورش برای عهدهدار شدن یکپارچه امور مرتبط با تعلیم و تربیت کودک تشکیل شود.
بر این اساس در ۷ بهمن ۱۳۹۹، اساسنامه «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» به تصویب شورایعالی انقلاب فرهنگی رسید و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ در یک مراسم نمادین به طور رسمی آغاز بکار کرد.