به گزارش ایرنا؛ یکی از مشخصههای بارز شهرستان ملایر در کنار همه ظرفیت ها، داشته های منحصر به فردش ، وجود چهرههای شاخص و افراد اثرگذار و تصمیمگیرنده در تراز ملی است که به طور قطع میتواند سرعت این رشد و بالندگی را شتاب بخشد.
به واسطه فضایی که دولت مردمی و انقلابی بر اساس سیاست ها و خط و مشی و راهبردهای تحول خواهانه رئیس جمهور آیت الله رئیسی در حوزه های مختلف ایجاد کرده و همچنین با بهرهجویی از ظرفیتهای عظیم فکری نخبگان و مشارکت همه قشرها و گروه های مختلف مردمی و در سایه تحول، همدلی و انسجام میان مسئولان و مدیریت اجرایی این شهرستان می توان بر بسیاری از مشکلات و چالش های فرا رو فائق آمد .
نشستی با عنوان "بررسی چالشها، فرصتها و ارائه راهکارهای توسعه شهرستان ملایر" برای نخستین بار به میزبانی فرماندار ویژه ملایر و با حضور جمعی از نخبگان، فرهیختگان و نمایندگان ادوار مختلف مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در پایتخت برگزار شد و محفلی صمیمی که از دل آن نظرات و پیشنهادات خوبی ارایه شد که می تواند بسترساز و تداومبخش موفقیتها و افتخارات هر چه بیشتر این شهرستان باشد.
این نشست اما فارغ از همه جوانب مثبت و کاربردیاش، یک پیام آشکار داشت، آن هم جمع شدن تمامی تفکرات از هر طیف و جناح سیاسی دور هم بود تا به دور از هرگونه منافع شخصی، برای آینده ملایر اتفاقات خوبی را رقم بزنند و پیشتاز و پیشران تحولخواهی برای دومین شهر بزرگ استان همدان باشند.
از این دست جلسات و نشستها با حضور ملایرهای مقیم مرکز شاید در گذشتههای دور برگزار شده، اما به این سبک و سیاق سابقه نداشته که از بلندپایهترین مقام استانی، مسئولان ملایری در سطح وزیر، معاونان وزیر، نمایندگان ادوار مختلف مجلس، مفاخر و اثرگذاران ملایر در سطح ملی در این نشست شرکت کنند و از همه مهمتر اینکه این نشست دارای ارکان و چارچوبی مشخص برای تداوم و اتخاذ تصمیمات راهبردی و قابل اجرا است.
در کنار شکلگیری جمع صمیمی از تمامی طیفها و گروهها از نخبگان و مفاخر ملایر، حضور استاندار همدان اما شکل دیگری از متفاوت بودن این نشست و البته قوت قلب برای برگزار کنندگان آن بود تا تکمیلکننده تمامی اقدامات و زنجیره تحول شهرستان ملایر باشد، تحولی که با رویکرد همدلی، وحدت، همگرایی و همراهی تمامی افراد اثرگذار و فرهیختگان مد نظر قرار گرفته شده و مسیری هموار برای عبور از قلههای پیشرفت است.
"ما از تمامی نخبگان و چهرههای اثرگذار و فرهیخته ملایری استقبال میکنیم و دست یاری به سمت آنها دراز میکنیم" این بخشی از سخنان امیدبخش استاندار همدان در این نشست بود که پیشرفتهای چشمگیر و غیرقابل قیاس با سالهای قبل از انقلاب را در این شهرستان حاصل زحمات و تلاشهای این افراد در این دوره و دورههای قبل و دلسوزان ملایری قلمداد کرد.
استاندار همدان: سیما و منظر ملایر قابل مقایسه با گذشته نیست و این توسعه حاصل زحمات و تلاشهای افراد دلسوز و اثرگذار ملایری است که در این دوره و دورههای گذشته منشاء خیر و خدمات ارزنده خوبی برای این شهرستان بودند.
"علیرضا قاسمیفرزاد" در این نشست اظهار داشت: سیما و منظر ملایر قابل مقایسه با گذشته نیست و این توسعه حاصل زحمات و تلاشهای افراد دلسوز و اثرگذار ملایری است که در این دوره و دورههای گذشته منشاء خیر و خدمات ارزنده خوبی برای این شهرستان بودند.
وی با اشاره به وجود وحدت و انسجام خوبی که در بین مجمع نمایندگان در سطح استان، شکل گرفته است ، گفت: دولت سیزدهم تمام توان خود را برای خدمترسانی به مردم و جلب اعتماد از دست رفته به کار گرفته و دولتی عدالتمحور است و به همه نقاط به ویژه مناطق محروم توجه دارد.
استاندار همدان وزیر دادگستری را به عنوان یک فرد ملایری دلسوز، فرهیخته و اثرگذار در بدنه هیات دولت دانست و افزود: در حال حاضر سه وزیر از استان همدان در کابینه دولت آیتالله رئیسی حضور دارند که مایه افتخار برای این استان است.
قاسمیفرزاد همچنین ضمن تقدیر از زحمات و پیگیریهای مجدانه نمایندگان ملایر، فرماندار جوان انقلابی خوشفکر و پرتلاش ملایر را در برگزاری این نشست و دیگر اقدامات اثرگذار را ستودنی و مایه مباهات دانست و تاکید کرد: هر آنچه موجب خیر و برکت برای شهرستان ملایر است، در این نشست تصمیمگیری شود و جلسات این نشست به صورت مرتب و حداقل سالانه ۲ نوبت با دبیری فرماندار در ملایر و یا تهران برگزار شود.
وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت مردم فرهیخته، اصیل و خیّر ملایری برای پیشبرد اهداف و توسعه ملایر بهرهمند شویم، بر لزوم تشکیل دبیرخانه این نشست در فرمانداری ملایر تاکید کرد و افزود: شهر جهانی مبل و منبت ملایر در کنار محصولات باغی، دارای شهره است.
استاندار همدان وجود ۲ شهر جهانی ملایر و لالجین در این استان را در بین ۱۳ شهر جهانی، مایه مباهات دانست و گفت: بر همین مبنا سند آمایش و برنامههای توسعهای استان را تدوین کردیم و با توجه به تمدید یکسال دیگر برنامه ششم، ما نیز یک برنامه یکساله عملیاتی در ابعاد مختلف تدوین کردیم.
استاندار همدان: برنامهمحوری جزء لاینفک حوزه کاری استان است و همچنان که دولت سیزدهم بر قائده و مدار برنامهمحوری است، ما نیز در این مسیر حرکت میکنیم.
قاسمیفرزاد ادامه داد: علاوه بر این به رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تاکید کردیم یک برنامه سه ساله با رویکرد رشد ۷.۵ درصد تدوین شود که ۲.۵ درصد آن بر پایه بهرهوری باشد و تمامی زمینهها این رویکرد را داریم.
وی برنامهمحوری را جزء لاینفک حوزه کاری استان دانست و اظهار داشت: همچنان که دولت سیزدهم بر قائده و مدار برنامهمحوری است، ما نیز در این مسیر حرکت میکنیم.
استاندار همدان همچنین یکی از اقدامات اساسی دولت را رسیدگی و توجه به زیرساختها و طرحهای نیمهتمام عنوان و بیان کرد: در سفر رئیس جمهور به واسطه برنامه مدونی که ارائه کردیم، در گام نخست ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه تعریف کردیم که این رقم را در جلسه دفاعیه با حضور معاون اول رئیس جمهور، به ۱۴ هزار و ۷۰ میلیارد تومان ارتقاء دادیم.
قاسمیفرزاد یادآور شد: از این میزان اعتبار تخصیص یافته به استان همدان در سفر استانی رئیس جمهور، تاکنون یکهزار و ۳۰۰ میلیاد تومان آن کمتر از ۱۰ درصد اختصاص یافت و طبق قول مساعد، ۲ نوبت دیگر از این اعتبار تا پایان سال داده شود و تلاش داریم حداقل چهار هزار میلیارد تومان را تزریق و برای اتمام پروژههای بالای ۵۰ درصد هزینه کنیم.
وی با بیان اینکه ۲ هزار میلیاد تومان از این رقم مربوط به شهرستان ملایر است، ادامه داد: در حوزه زیرساخت سه هزار و ۵۰۰ میلیاد تومان اعتبار برای راهها، نقاط حادثهخیز راهآهن و راه غار علیصدر اعتبار تخصیص یافت.
استاندار همدان با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان و شهرستان ملایر در زمینه کشاورزی، معدنی، صنعتی و گردشگری، افزود: برای تمامی ظرفیتهای استان برنامه داریم و دستور ویژه دادهام که هنر صنعت مبلمان منبت ملایر که منحصر به فرد است و سفال لالجین، به طور ویژه مورد ویژه دیده شوند.
قاسمیفرزاد خاطرنشان کرد: یکی از افتخارات دولت سیزدهم این است که سرمایه اجتماعی و آنچه که در سالهای گذشته به واسطه سوء مدیریتها از بین رفته را افزایش دهد و در این مسیر نباید ذرهای نارضایتی ایجاد کنیم.
وی با اشاره به دیگر اقدامات و اولویتها در استان همدان، گفت: جزء اولین استانهای کشور در اجرای الگوی کشت هستیم و در توجه و توسعه گلخانهها مصمم هستیم.
استاندار همدان بیان کرد: از ابتدا تا پایان سال ۱۴۰۰ فقط ۲۲۰ هکتار گلخانه در استان ایجاد شده که امسال ۱۸۰ هکتار مجوز صادر شده و در حال بهرهبرداری است و در دهه فجر نیز عملیات اجرایی ۳۲۰ هکتار در شهرستان درگزین آغاز شد.
بازگشت ۱۱۵ واحد به چرخه تولید
قاسمیفرزاد ادامه داد: بیش از ۱۱۵ مورد از کارخانههایی که بالای ۳۰ سال قدمت دارند و حدود ۳۰ سال راکد بودند، به چرخه تولید بازگشت و معادن استان را تعیین تکلف کردیم.
وی با بیان اینکه در حوزه سلامت نیز اتفاقات خوبی در استان افتاده است، افزود: با زیرساختهایی که در استان همدان وجود دارد، باید سرمایهگذاری صورت گیرد و بانکها در این حوزه باید ورود کنند.
وی با اشاره به رونمایی سند فرهنگی و قرآنی در سفر رئیس جمهور به استان همدان، بیان کرد: در استان همدان وحدت و انسجام بسیار خوبی بین مجموعه دولت و نمایندگان وجود دارد و در اتفاقات اخیر، کمترین تحرکات را در سطح استان داشتیم.
استاندار همدان با بیان اینکه مزیتهای نسبی خوبی در استان وجود دارد، یادآور شد: در شهرستان ملایر نیز پروژههای خوبی در دست اجرا است و دهه فجر امسال عملیات اجرایی مرکز پرتودهی غرب کشور در ملایر با همکاری سازمان انرژی اتمی آغاز شد و توسعه شرکت کیانکُرد افتتاح شد.
قاسمیفرزاد با تاکید بر اینکه در شرایطی که دشمنان سعی در سیاهنمایی تمامی خدمات و دستاوردهای دولت ونظام دارد، دولت تمان توان خود را به کار گرفته، افزود: هرگاه دشمنان میبینند کشور ما در مدار رشد و توسعه است، فشار و دسیسههایشان را بیشتر میکنند، اما ملت ایران جواب آنها را در راهپیمایی ۲۲ بهمن دادند.
تحقق توسعه در سایه همدلی تمامی سلایق سیاسی
وزیر دادگستری نیز تاکید کرد: به عنوان یک فرد ملایری برای آبادانی و توسعه ملایر مسئولیت دارم و از هیچ تلاش و حمایتی دریغ نمیکنم.
"امینحسین رحیمی" اظهار داشت: از این دست جلسات ملایریها زیاد برگزار کردهاند، اما نتیجه و بازخوردی نداشته است و این نشست باید متفاوت باشد.
وی تاکید کرد: در برگزاری اینگونه نشستها، هیچگاه به نگاه و سلایق سیاسی افراد توجه نکنید و هر کسی ملایر را دوست دارد و میتواند کمک کند، به این جلسات دعوت شود.
وزیر دادگستری با بیان اینکه دولت نیز برای ایجاد زیرساختهای لازم میتواند کمک کند، افزود: بخش خصوصی را نیز باید وارد کنیم، اگرچه با مشکلات جدی مواجهاند، اما باید در سنگر اقتصادی بجنگند و دولت نیز از آنها حمایت میکند.
رحیمی گفت: آمادگی کامل دارم تا زمانیکه مسئولیت دارم، با تمام توان در کنار یکدیگر برای حل مسائل و مشکلات این شهرستان تلاش کنیم.
وی خواستار تشکیل دبیرخانه و هیات مدیرهای پیرو برگزاری این نشست شد و تاکید کرد: لازم است افرادی برای پیگیری موضوعات این نشست مشخص شوند و جلسات آن در طول سال ادامهدار باشد.
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر که این نشست با تدبیر و درایت وی و در راستای توسعه همهجانبه جهان شهر ملایر تدارک دیده شد، حضور مقام عالی وزارت دادگستری، شخصیتها، چهرهها و ظرفیتهای ملی ملایر، نمایندگان ادوار مختلف و ملایریهایی که در وارتخانهها دارای سمت بوده و هستند و در تراز استانی و ملی صاحب منصب بودهاند را در این نشست منشاء خیر و اثر دانست.
"سلمان اسماعیلی" در وصف کهن شهر ملایر گفت: ملایر با قدمت حدود ۶ هزار ساله، یکی از کهنترین شهرهای ایران با ظرفیتهای فراوان انسانی، اقتصادی، طبیعی و گردشگری، دومین مرکز جمعیتی استان به عنوان یک کانون تپنده در حوزههای مختلف مطرح است.
وی با بیان اینکه شرایط امروز ملایر به واسطه تلاشهای افراد دلسوز و اثرگذار با ۴۴ سال پیش قابل مقایسه نیست، ادامه داد: طی یکسال اخیر در ادامه همه این تلاشها، ۶ هزار میلیارد تومان در حوزههای مختلف برای پروژههای ملایر اعتبار داریم که در تاریخ ملایر بیسابقه است و چهار هزار میلیارد تومان آن از محل اعتبارات ملی و ۲ هزار میلیارد تومان از سفر ریاست جمهور است.
فرماندار ویژه ملایر بیان کرد: در همین سالهای اخیر با زحمات همه دلسوزان ملایر صاحب برندهای ملی و ۲ برند جهانی مبل و منبت و انگور و مرواربافی شدیم و در حوزههای صنعتی و معدنی همچون فروسیلس، صنایع چوب، منسوجات بهداشتی و منسوجات لاستیک به قطب در کشور تبدیل شدیم و سهم بزرگی از بازار ایران در اختیار ملایر است.
ملایر در بسیاری از شاخصها؛ اولین در کشور
اسماعیلی به افتتاح و آغاز عملیات اجرایی یکهزار و ۶۰ پروژه در دهه فجر امسال اشاره کرد و اظهار داشت: با افتتاح طرح توسعه کیانکُرد، ظرفیت تولید سالانه آن از پنج هزار و ۱۰۰ تُن به هشت و هزار و ۵۰۰ تُن رسید.
وی یادآور شد: در راستای اجرای سیاستهای دولت سیزدهم برای احیای واحدهای صنعتی تعطیل و راکد، سایت کیان ویسنا که سالها تعطیل بود، با سرمایهگذاری ارزی پنج میلیون دلاری در دهه فجر مجددا آغاز به کار کرد و به مرکز پرتودهی غرب کشور تبدیل خواهد شد.
معاون استاندار همدان با بیان اینکه از این دست خبرهای خوب در ملایر زیاد داریم، گفت: زیرساختهای صنعتی دولتی ملایر از ابتدا تاکنون ۲۸۰ هکتار است که با دستور استاندار همدان و برنامهریزی که صورت گرفت، تا پایان دولت با اضافه شدن ۶۰۰ هکتار، ۲۰۰ درصد به زیرساختهای صنعتی دولتی این شهرستان اضافه خواهد شد.
اسماعیلی توسعه شهرک صنایع چوب، منطقه ویژه اقتصادی، چند شهرک صنعتی و بندر خشک را از جمله اقدامات برای توسعه زیرساختهای صنعتی دولتی برشمرد و افزود: توافقات لازم در این زمینه صورت گرفته و مجوزها صادر شده که بدون شک اجرایی شدن آنها تحولآفرین خواهد بود.
اجرای مدل موفق طرح نهضت ملی مسکن در ملایر
به گفته وی، یکی از محورهای اساسی و سیاستهای اصلی دولت سیزدهم حل بخش بزرگی از مشکل مسکن در کشور است که در این راستا ۲۰ هزار نفر در ملایر در طرح نهضت ملی مسکن ثبتنام کردند و هفت هزار و ۳۸۰ نفر واجد شرایط شدند.
فرماندار ویژه ملایر اظهار داشت: با حمایت نمایندگان مجلس و تاکید ویژه استاندار همدان، مدل موفق و بهترین مدل نهضت ملی مسکن را در ملایر اجرایی خواهیم کرد و با ارائه زمین رایگان به متقاضیان، به سمت ویلاسازی خواهیم رفت.
فرماندار ویژه ملایر: این روزهای ملایر روزهای پرامیدی است و این دوره هم دوره پرکاری است و این نشست فرصت مغتنمی برای ملایر است، اما در کنار این امیدهای بزرگ، بیمها و نگرانیهایی در حوزههای مختلف اجتماعی و اقتصادی داریم.
اسماعیلی گفت: عمده کار حوزه تملک زمین برای نهضت ملی مسکن برای ایجاد رفاه و رشد بیشتر و توسعه پایدارتر ملایر صورت گرفته و بالغ بر ۲ هزار هکتار برای الحاق به شهر ملایر انجام شده و با مصوب شدن حداقل یکهزار هکتار آن، ۵۰ درصد شهر ملایر برای اشتغال، رفاه، اسکان و رشد، فضای بیشتری را خواهد داشت.
به گفته وی، این روزهای ملایر روزهای پرامیدی است و این دوره هم دوره پرکاری است و این نشست فرصت مغتنمی برای ملایر است، اما در کنار این امیدهای بزرگ، بیمها و نگرانیهایی در حوزههای مختلف اجتماعی و اقتصادی داریم.
تنش آبی، حفظ برند حهانی مبلمان منبت و انگور با وجود رقبای سرسخت داخلی و خارجی در حوزه صادرات، مسائل اجتماعی و آمار نگران کننده طلاق، از جمله موضوعات و دغدغههای مهمی بود که از سوی فرماندار ویژه ملایر مطرح شد.
اسماعیلی در این رابطه تاکید کرد: روشها و مسیرهای مختلفی را برای حل این مسائل طی میکنیم و در برخی از آنها، سیاستها و الگوهای موفق کشوری است و برخی هم شهرستانی است و نیازمتد کمک و همراهی نخبگان و افراد اثرگذار ملایری هستیم.
وی تحول بزرگ اقتصادی ملایر را در گرو وحدت، همدلی و همآفرینی همه ملایریها دانست و افزود: جمعی موثرتر، خیرخواهتر و باانگیزهتر از شما نخبگان و فرهیختگان برای حل این مشکلات وجود ندارد.
معاون استاندار همدان خاطرنشان کرد: اگر شما به عنوان مسئولان فعلی و ادوار ملایر، با یک فرآیند و ساز و کاری مشخص نتایجی را رقم بزنیم که این وحدت فراگیر شود و یک اقتصاد مردمی و پایدار با مشارکت اکثریت مردم در انتقال دانش و تامین سرمایه و تعریف هزاران میلیارد تومان پروژه داشته باشیم.
فرماندار ویژه ملایر: تصاویری که امروز از تهران به ملایر مخابره میشود، تصویر امید، وحدت و وفاق است و ملایریها بدانند همه نمایندگان و مسئولان آنها فارغ از هرگونه اختلاف سلیقه و نظر، دور هم جمع شدهاند و به نام ملایر وحدت و اتفاق نظر دارند.
اسماعیلی یادآور شد: در گام نخست فهرستی از ۲۰ هزار میلیارد تومان پروژه را در این شهرستان تعریف و آماده کردهایم که در آینده بیشتر نیز خواهد شد.
وی گفت: برای اینکه این نشست به سرنوشت بقیه جلسات دچار نشود، آسیبشناسی کردیم و با دستور استاندار همدان، تاکید وزیر دادگستری و همراهی و هماهنگی بین همه اثرگذاران و مفاخر ملایری، این نشست نگاه فراجناحی به مسائل مردم و ملایر دارد.
فرماندار ویژه ملایر تاکید کرد: در برگزاری این نشست وظیفه نداریم سیاسیکاری کنیم و همه افراد با هر نگاه سیاسی و سلیقه سیاسی خاص حضور دارند و این جلسه غیر سیاسی و غیرانتفاعی است و همه جمع شدهایم یک همافزایی داشته باشیم.
اسماعیلی با بیان اینکه دستور کار، برنامه مشخص و بلندمدت، هدفگذاریهای دقیق و دبیرخانه برای این نشست در نظر داریم، گفت: بنا داریم با همراهی و همافزایی و حمایتهای نخبگان، مفاهر و افراد اثرگذار ملایری اتفاقات خوبی را رقم بزنیم.
به گفته وی، تصاویری که امروز از تهران به ملایر مخابره میشود، تصویر امید، وحدت و وفاق است و ملایریها بدانند همه نمایندگان و مسئولان آنها فارغ از هرگونه اختلاف سلیقه و نظر، دور هم جمع شدهاند و به نام ملایر وحدت و اتفاق نظر دارند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز وجود وفاق و همدلی بسیار خوب در این شهرستان را عامل توسعه و پیشرفت دانست و گفت: تمامی ظرفیتهای این شهرستان را به کار گرفتهایم و هیچ منیّتی در کار نیست.
حجت الاسلام "احد آزادیخواه" ابراز امیدواری کرد: این مسیر همدلی و وفاق را به بهترین شکل ممکن ادامه دهیم و چنانچه از تجربیات و نکته نظرات فرهیختگان و نمایندگان ادوار ملایر صاحب تجربه و ایده، استفاده کنیم، قطعا یک تسهیلگری در امور انجام خواهد شد.
وی با بیان اینکه از تمامی نظرات و پیشنهادات افراد اثرگذار و مفاخر ملایر در جهت توسعه و پیشرفت ملایر استقبال میکنیم، ادامه داد: دبیرخانهای برای این نشست تشکیل و فرماندار مدیریت این دبیرخانه را برعهده داشته باشد تا بتوانیم یک ساختار رسمی به این جلسه بدهیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به دنبال ایجاد یک شرکت توسعه و عمران هستیم که علاوه بر سرمایهگذاری، جذب سرمایه و اولویت سنجیها نیز در این شرکت صورت گرفته است.
حجت الاسلام آزادیخواه یادآور شد: بهتازگی در حوزه مبل و منبت پنج هزار ثانیه تبلیغات رایگان تلویزیونی به این حوزه اختصاص پیدا کرد و پیگیر ثبت جهانی مرواربافی ملایر نیز هستیم.
به گزارش ایرنا؛ برگزاری این نشست بدون شک می تواند در بهبود شرایط و توسعه همه جانبه شهرستان ملایر موثر واقع شود و افتخاراتی که به واسطه همه تلاشها و زحمات اثرگذار دلسوزان ملایری در دورههای مختلف از توسعه زیرساختها گرفته تا ایجاد نخستین خط ریلی استان همدان در ملایر، بزرگترین سد استان همدان ، توسعه مراکز دانشگاهی، کسب ۲ عنوان جهانی برای ملایر به عنوان تنها شهر خاورمیانه با ۲ برند جهانی و بسیاری از اولینهای ملایر که توسط تصمیمگیران، مفاخر، مسئولان و نمایندگان ادوار مختلف ملایر به دست آمده پشتوانه ای برای تحول و شکوه این خطه پر ظرفیت شود.
در نشست بررسی چالشها، فرصتها و ارائه راهکارهای توسعه شهرستان ملایر نباید نقش و حضور تیم اقتصادی استان همدان را فراموش کرد که نشان از تیزبینی و مدیریت شایسته استاندار همدان و توجه وی به حوزه اقتصادی استان همدان دارد.
این نشست که بیش از چهار ساعت به طول انجامید، حرف و سخن تمامی حاضران شتاب بخشیدن به اعتلا، پیشرفت، توسعه و آبادنی همهجانبه ملایر بر مدار وحدت و همدلی و همآفرینی بود، قابی از وحدت و انسجام که برای همیشه بر بلندای تاریخ این شهرستان نقش بست.