«مهدی حسینپور» روز شنبه به ایرنا افزود: بر اساس ماده ۴۲ قانون تقویت توسعه نظام استاندارد سازمان ملی استاندارد مصوب مجلس شورای اسلامی، بازرسان و کارشناسان سازمان ملی استاندارد مجاز هستند که از واحدهای تولیدی بازرسی به عمل آورند.
وی گفت: بر همین اساس، ۷۲۱ واحد تولیدی تحت پوشش در استان فعالیت دارند که بهصورت دورهای، بازرسی و مورد ارزیابی کیفی قرار میگیرند..
حسینپور ضمن درخواست از مردم برای استفاده از محصولات دارای نشان استاندارد گفت: استاندارد باید به یک مطالبه ملی تبدیل شده و معطوف به دستگاه خاصی نباشد و همه باید با اعتماد به نشان استاندارد در حفط سلامت و ایمنی جامعه و افزایش کیفیت کالا و خدمات گام برداریم.
در استان کرمانشاه با بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت حدود یک هزار واحد تولیدی و صنعتی با اشتغالزایی ۳۰ هزار نفر فعال است.
آغاز فعالیت دفتر استانداردسازی در دانشگاه رازی
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه در ادامه سخنانش از آغاز فعالیت دفتر استاندارد سازی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه رازی خبر داد.
حسینپور افزود: در راستای گسترش توسعه فعالیت های استانداردسازی در حوزه تدوین استانداردهای ملی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی این دفتر در دانشگاه رازی افتتاح شد تا از ظرفیت های علمی اساتید و دانشجویان دانشگاه رازی بهره مند گردند.
وی اظهار امیدواری کرد فعالیت این دفتر موجب ارتباط بهتر در حوزه تدوین استانداردهای بین المللی بین دانشگاه ها و سازمان استاندارد گردد.
حسینپور افزود: در همین راستا پیرو مصوبه دفتر مطالعات تطبیقی سازمان استاندارد ایران مقرر گردید با تاسیس دبیرخانه ۲ کمیته فنی متناظر در حوزه برق و الکترونیک در دانشگاه استقرار داشته باشند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه رازی به عنوان دانشگاه معین استان کرمانشاه فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ آغاز کرده و اکنون از وجود بیش از ۴۶۵ عضو هیات علمی و ۴۸۷ کارمند پرتلاش بهره می برد و بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای عمومی و دکترای تخصصی مشغول به تحصیل هستند.