به گزارش ایرنا از شبکه "المسیره" یمن، نجیب القباطی معاون بخش جمعیت در وزارت بهداشت دولت نجات ملی یمن مورد حمایت انصارالله در این باره گفت که ۱۰ میلیون کودک یمنی در دوران بمباران و محاصره یمن از سال ۲۰۱۵ متولد و بزرگ شدند.
از سوی دیگر، "مطهر الدرویش" رئیس کمیته پزشکی عالی یمن گفت که بیماری های سرطانی و دیابت در یمن در طول سال های محاصره و حمله به یمن از استاندارهای جهانی گذشته است.
وی اضافه کرد: ائتلاف متجاوز از ورود کادر پزشکی کشورهای عربی و هندی برای کمک به بیمارانی که برای درمان قادر به مسافرت به خارج از کشور نیستند، جلوگیری می کند.
"علی جحاف" معاون پزشکی درمانی وزارت بهداشت دولت نجات ملی یمن نیز در این باره گفت: محاصره یمن موجب شده است که خانواده های یمنی اولویت خود را بر تهیه غذا قرار دهند و نیازهای بهداشتی خود را به تعویق بیندازند.
وی افزود: بخش بهداشتی نیازمند بازگشایی کامل و جامع مرزها است و محاصره یمن برای ترمیم ، اصلاح و ارتقای سطح خدمات بهداشتی باید پایان یابد.
پیشتر این مقام بهداشتی دولت نجات ملی یمن هشدار داد که کشورش در آستانه یک فاجعه قرار دارد و جان بیش از پنج هزار بیمار کلیوی به خاطر اتمام دارو و تجهیزات مورد نیاز برای دیالیز در خطر است.
وزارت بهداشت دولت نجات ملی یمن اخیرا در نشستی خبری برای اعلام آمار مربوط به هشتمین سال متوالی تجاوز و محاصره و پیامدهای آن بر بخش بهداشت و درمان، اعلام کرد که شمار آسیب دیدگان غیرنظامی تا امروز به ۴۷ هزار و ۸۱ نفر رسیده است که از این تعداد ۱۵ هزار و ۴۸۳ نفر شهید و ۳۱ هزار و ۵۹۸ مجروح شدهاند و ۲۵ درصد قربانیان را کودکان و زنان تشکیل میدهند.
بر اساس بیانیه این وزارتخانه، ائتلاف متجاوز سعودی در طول هشت سال جنگ علیه یمن، ۱۶۲ مرکز بهداشتی این کشور را به طور کامل و ۳۷۵ مرکز را به طور جزیی تخریب و از کار انداخته است. در این مدت، ۶۶ نفر از پرسنل پزشکی با بمباران مستقیم ائتلاف متجاوز به شهادت رسیدند و ۷۰ آمبولانس منهدم شد.
وزارت بهداشت یمن با اشاره به پیامدهای محاصره بر وضعیت بهداشتی این کشور اعلام کرد که آمار سوء تغذیه حاد به بیش از ۶۳۲ هزار کودک زیر پنج سال و ۱.۵ میلیون زن باردار و شیرده رسیده است.