به گزارش ایرنا، بهنام اکبری، شامگاه سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز افزود: ما نظارت را زمینه ساز رشد و تعالی می دانیم اما با دخالت در امور مربوط به کانون مخالفیم و معتقدیم عدم استقلال وکیل و کانون موجب تضییع حقوق مردم می شود.
وی، با اشاره به ظرفیت کانون وکلا برای آگاهی بخشی به جامعه نسبت به حقوق عموم شهروندان ادامه داد: قطعا هرچه مردم نسبت به حقوق خود آشنایی و شناخت بیشتری داشته باشند در مقابل شاهد کاهش حجم پرونده های قضایی خواهیم بود.
او اظهار داشت: لذا ضرورت دارد که به کار گیری خدمات و مشاورههای حقوقی به یک باور عمومی در جامعه تبدیل شود.
رئیس کانون وکلای فارس و کهگیلویه و بویراحمد گفت: همانگونه که دستگاه قضایی وظیفه اجرای عدالت را بر عهده دارد، کانون وکلا نیز وظیفه دارد که از حقوق مردم دفاع کند و تحقق این مهم نیز در گرو استقلال واقعی و نه شعاری این کانون است.
لزوم فرهنگ سازی استفاده از ظرفیت وکلا در جامعه
نایب رئیس کانون وکلای فارس و کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: با توجه به نقشی که وکیل می تواند در آگاهی بخشی به شهروندان در خصوص حقوقشان ایفا کند، ضرورت دارد که تاثیر استفاده از ظرفیت وکیل و خدمات وکلا در جامعه فرهنگ سازی شود.
علی شایان منش افزود: کانون وکلا به سهم خود می کوشد طرح آموزش مباحث حقوق شهروندی در مدارس و دانشگاهها و همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی را برای عموم شهروندان اجرایی کند.
وی، با اشاره به تبصره ۴۸ قانون آیین دادرسی کیفری هم گفت: براساس این تبصره، به کارگیری وکیل در جرایم امنیتی صرفا از میان وکلای مورد تایید قوه قضاییه انجام می شود که این مساله به نوعی مغایر اصل استقلال وکلا و حق دسترسی آزاد متهمان به وکیل است.