به گزارش خبرنگار ایرنا، امیر عمیدی روز چهارشنبه با اشاره به اینکه تنها نیمی از ۸۱ میلیارد تومان اعتبار سال گذشته برای طرحهای محرومیت زدایی اختصاص یافت و هزینه شد، افزود: تیغ کشی فصلی راههای روستایی پس از هر بارندگی به منظور تسهیل در رفت و آمد مردم با اولویت روستاهای دورافتاده در دستور کار است.
عمیدی ادامه داد: با توجه به هزینههای راهسازی، نامهنگاری با مسوولان استان، سازمان راهداری و همچنین وزارتخانه برای دریافت اعتبار از محل طرح محرومیت زدایی به منظور ساخت و آسفالت راههای روستایی شهرستان شاهرود انجام شده که تاکنون اعتباری در این باره اختصاص نیافته است.
وی با اشاره به اینکه امسال تفاهمنامهای بین معاونت استانداری سمنان و فرمانداری ویژه شاهرود امضا شد، افزود: این تفاهم نامه در راستای تخصیص ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات روستاهای فاقد دهیاری برای ساخت «آبنما» در شرق استان سمنان بود.
مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان با بیان اینکه ساخت «آبنما» برای مسیر ۱۵۰ متری از درون رودخانه در مسیر روستای «تغمر» بیارجمند در دستور کار است، ابراز کرد: پیمانکار اجرای این طرح مشخص شد و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی در منطقه تا ۲ هفته آینده عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
آبنما سازهای است که آبهای روان بر روی جاده را در مسیر رود هدایت میکند و هزینه آن از ساخت پل کمتر است.
عمیدی با بیان اینکه بهسازی راه روستاهای رضاآباد، فرینو و کلاته مطهری در منطقه کویری و دورافتاده خارتوران نیز با اعتبارات، امکانات و توانمندی داخلی این اداره کل در دست انجام است، اظهار کرد: در این راستا امسال پنج کیلومتر از راه روستای کلاته مطهری بهسازی و آسفالت شد.
وی اظهار امیدواری کرد: پیگیری برای اختصاص اعتبار راه روستایی «تغمر» از محل طرح محرومیت زدایی نتیجه بخش باشد و سال آینده با تخصیص اعتبار این راه روستایی نیز به سرانجام برسد.
مدیر کل راه و شهرسازی شرق استان سمنان افزود: با توجه به تعداد زیاد روستاهای بدون دهیاری و همچنین وسعت و پراکندگی آنها در شرق استان سمنان با اولویتبندی نیازهای مردم، ساخت و آسفالت راه پیگیری میشود.
عمیدی گفت: ۲ هزار و ۱۱۲ کیلومتر از راههای کشور در حوزه شرق استان سمنان است.
به گزارش ایرنا، در شرق استان سمنان ۳۰۱ کیلومتر بزرگراه، ۲۱۱ کیلومتر راه اصلی، ۴۱۰ کیلومتر راه فرعی و یکهزار و ۱۹۰ کیلومتر راه روستایی وجود دارد.