«علیاصغر حمیدیفرد» روز چهارشنبه در ستاد برداشت گندم و گلزار در اراک افزود: ظرفیت تولید در این شرکت یکهزار دستگاه است که با فراهم شدن امکانات میتوان از تمام ظرفیت استفاده کرد.
وی بیان کرد: با توجه به نیاز داخلی به واردات کمباین از نوع سنگین و نیمه سنگین، اقداماتی در راستای مهندسی معکوس در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت کمباینسازی ایران ادامه داد: این شرکت در گذشته تولیدکننده کمباین بود اما هماکنون کمباین برنج نیز تولید میکند که در استانهای شمالی کشور استفاده میشود.
حمیدیفرد افزود: دستگاههای کمباینی که در گذشته با ارز خارجی به کشور وارد میشد اکنون در داخل به همت جوانان در داخل تولید میشود.
وی بیان کرد: شرکت کمباینسازی اراک آمادگی دارد تا در حوزه کشاورزی از ظرفیت این شرکت بیشتر استفاده کند.
مدیرعامل شرکت کمباینسازی ایران افزود: شرکت موفق شده حقوق ۴۰۰ نفر نیرو را پرداخت کند و یک روز حقوق عقب مانده ندارد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی نیز در ادامه این نشست گفت: ۲۵ درصد صنعت کشور در بخش کشاورزی فعالیت دارند، بنابراین باید این بخش مورد اهتمام جدی قرار گیرد.
«علی صفری» افزود: در بخش کشاورزی نباید از صنایع تبدیلی غافل شد زیرا این بخش پیشرو در صنعت کشاورزی است.
وی بیان کرد: ۱۰۰ هزار بهرهبردار استان مرکزی، سه میلیون تن محصول تولید و روانه بازار مصرف میکنند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: این استان رتبه اول در تولید گلهای زینتی، شاخه بریده و آپارتمانی و رتبه دوم در تولید لوبیا و بزرگترین شهرستان انار خیز کشور را به نام خود ثبت کرده است.
صفری اظهار داشت: پایانه صادراتی گل، با پیگیریهای مداوم در استان مرکزی نهایی شده و تولیدکنندگان میتوانند از مزایای آن بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: ضریب مکانیزاسیون یک شاخص در بخش کشاورزی قلمداد میشود و برای توسعه این بخش باید سرمایه و وام در نظر گرفته شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود: اعتباراتی که در بخش کشاورزی در نظر گرفته میشود قابلیت پشتیبانی ندارد زیرا بانکها تبعیض قایل میشوند و به دنبال مشتریهای خاص هستند.
صفری با اشاره به اینکه، بهرهبرداران بخش کشاورزی و زارعی استان مرکزی در زمینه تامین سوخت با مشکل مواجه هستند، بیان کرد: سهمیه سوخت ۱۵ درصد کاهش یافته اما باید این تقلیل مبنای کارشناسی داشته باشد تا به قشر زحمتکش کشاورز فشار وارد نکند.
شرکت کمباین سازی ایران واقع در ابتدای جاده اراک به تهران، در سال ۱۳۴۸ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی شهرستان تهران بهنام شرکت جانساز (سهامی خاص) به ثبت رسید و در سالهای ۱۳۴۹ و ۱۳۶۱ به ترتیب با عناوین «ایران جاندیر» و «کمباین سازی ایران» تغییر نام داشته است.
در سال ۱۳۸۴ بر اساس اجرای قانون خصوصی سازی ۵۳ درصد از سهام این شرکت به آستان قدس رضوی واگذار شد و در سال ۱۳۹۲ نیز آن آستان با پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال سهام خود را به ۷۵ درصد افزایش داد.