اسدالله عباسی روز چهارشنبه در مراسم بزرگداشت و الگوسازی پروفسور ابوالفضل درویزه در تالار حکمت دانشگاه گیلان افزود: پروفسور درویزه در کنار فعالیت های آموزشی و پژوهشی دغدغههای جدی اجتماعی مذهبی داشتند و این موضوع موجب ماندگاری این چهره فرهیخته شده است.
وی اظهار کرد: بزرگانی چون استاد درویزه، پروفسور سمیعی، آیت الله بهجت، پروفسور رضا، شهید املاکی و بسیار دیگر عمرشان را برای اعتلای استان در بخش های مختلف صرف کرده اند؛ لذا باید با انتشار زندگینامه و آثارشان برای جوانان الگوسازی شود.
وی با بیان اینکه معرفت، رهبری علمی و اخلاق مداری موجب مانایی این بزرگان از جمله استاد درویزه شده است، گفت: باید تلاش شود همزمان با پرورش علمی دانشجویان موضوعات اعتقادی، فرهنگی و اخلاقی نیز در آنان تقویت شود.
پروفسور درویزه، زاده ۱۳۲۹ دوره متوسطه را در دارالفنون تهران، مقطع کارشناسی مکانیک را در دانشگاه علم و صنعت و مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا را در دانشگاه منچستر انگلستان گذراند. حضور دکتر درویزه در گیلان برای همکاری به عنوان عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه گیلان با گروه مهندسی مکانیک در سال ۱۳۶۳ را می توان شروع فعالیت های گسترده مذهبی و اجتماعی این مهندس فرزانه دانست. وی فعالیت های آموزشی، پژوهشی بسیار ارزشمندی را انجام داد به گونه ای که در سال ۱۳۸۰ موفق به کسب عنوان استاد تمام شد.
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۶
رشت - ایرنا - استاندار گیلان گفت: نشر مبانی ارزشی و علمی بزرگان و فرهیختگان لازمه الگوسازی برای نسل نو است و باید چهره های فرهیخته و برجسته استان را در زمان حیاتشان پاس بداریم.