مشهد- ایرنا- «رویداد علمی کسب و کار، فرصت ها و تهدیدها» عصر چهارشنبه با حضور مدیران شرکت های دولتی و خصوصی استان خراسان رضوی و جمعی از اساتید مطرح دانشگاه های کشور در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد.

دبیر «رویداد علمی کسب و کار، فرصت ها و تهدیدها» در حاشیه برگزاری این رویداد به خبرنگار ایرنا گفت: در راستای تحقق شعار امسال با نام «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» و با توجه به وجود چالش‌های حوزه کسب و کار از جمله مسائل اقتصادی، مدیریت منابع انسانی و سرمایه گذاری و نیز مستلزم بودن وارد کردن دانش و فناوری به حوزه کسب و کار ، این رویداد طراحی شد.

محبوبه فتحانی افزود: در این رویداد فرصت ها و تهدیدهایی که در بخش صنعت و سازمان های دولتی و خصوصی وجود دارد بیان می شود تا راه کارهای مناسب برای رفع این چالش ها از طریق دانشگاهیانی که درگیر صنعت هستند ارایه شود.

وی با اشاره به معرفی مدرسه عالی مهارتی کسب و کار در این رویداد ادامه داد: با توجه به گلایه متولیان حوزه صنعت از متولیان حوزه دانشگاه بدلیل عدم موفقیت در تربیت نیروی فعال متخصص مهارتی، دانشگاه آزاد اسلامی در این راستا بنا دارد مدرسه عالی مهارتی کسب و کار را تأسیس و راه اندازی کند.

دبیر «رویداد علمی کسب و کار، فرصت ها و تهدیدها» گفت: مهمانان این رویداد علمی را صاحبان صنایع و مدیران مجموعه های دولتی و خصوصی و دانشجویانی که ثبت‌نامی تشکیل دادند؛ همچنین در این رویداد حدود ۲۰۰ نفر از مدیران و کارمندان این سازمان ها دعوت شده اند که ظرفیت شرکت کنندگان حدود ۶۵۰ نفر در نظر گرفته شده است.

فتحانی افزود: به علاقه‌مندانی که برای شرکت در این رویداد ثبت‌نام کرده اند و هزینه آن را پرداخت کرده اند گواهی حضور ارایه می شود.


راه اندازی مدرسه عالی مهارتی کسب کار دانشگاه آزاد اسلامی در مشهد

دبیر «رویداد علمی کسب و کار، فرصت ها و تهدیدها» گفت: این مدرسه عالی مهارتی کسب و کار اردیبهشت ماه سال اینده در مشهد راه اندازی خواهد شد.

فتحانی افزود: این مدرسه بستر فراگیری آموزش های مهارتی کسب و کار را برای فارغ التحصیلان فراهم می آورد تا علاوه بر مهارت کسب و کار در این حوزه تخصص پیدا کنند و بتوانند پاسخگوی نیاز های حوزه صنعت باشند.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد در راستای افزایش مهارت و تخصص افراد در حوزه کسب و کار اقدام به برگزاری دو دوره آموزشی ۹ ماهه و ۱۲ ماهه کرده است که به شرکت کنندگان در پایان دوره مدرک مورد تایید وزارت علوم را اعطا می کند.

این مسوول عنوان کرد: همچنین در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با سازمان فنی و حرفه ای استان تفاهمنامه ای مبنی بر گرفتن آزمون از دانش پذیرانی که دوره های علمی کسب و کار را در این دانشگاه گذرانده اند و ارایه مدرک به آنان منعقد کرده است.

دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی دارای ۱۱ واحد و ۶ مرکزآموزشی است.

در حال حاضر حدود ۶۰ هزار دانشجو در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی در استان خراسان رضوی تحصیل می‌کنند که ۲۰ درصد از این تعداد در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد نیز شامل هشت دانشکده و دو گروه مستقل و یک مجتمع آموزشی بین المللی است که حدود ۳۲ هزار دانشجو در آن مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۳۰ هزار دانشجو در رشته‌های غیرپزشکی و دو هزار دانشجو در رشته‌های پزشکی تحصیل می کنند.

هشت درصد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در خراسان رضوی را دانشجویان غیرایرانی تشکیل می‌دهند و دو هزار و ۷۰۰ دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد تحصیل می‌کنند.