حجتالاسلام علی محمد امامی روشناوند روز پنجشنبه بعد از مراسم تکریم و معارفه دبیر رسیدگی به امور مساجد شهرستان تربتحیدریه در خصوص کیفی سازی فعالیت های دینی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع حدود ۶ هزار مسجد خراسان رضوی ۲ هزار مورد فاقد امام جماعت است که بیشتر آنها در روستاها هستند.
وی بیان کرد: تقویت علمی مساجد استان خراسان رضوی بویژه در سطح روستاها نیازمند بهره مندی از طلاب و عالمان بیشتری است.
حجت الاسلام امامی روشناوند اضافه کرد: حضور نداشتن روحانی و امام جماعت در روستاهای خراسان رضوی؛ فعالیت های فرهنگی و دینی را ابتر می سازد.
وی با ذکر مثالی از شهرستان زاوه که ۴۳ روستا از مجموع ۷۰ روستای آن امام جماعت ندارد، از روحانیون و طلبههای مقیم حوزههای علمیه تربتحیدریه خواست به منظور تقویت بنیه معنوی مساجد روستاها، داوطلب شوند.
مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان رضوی تصریح کرد: مردم ایران تشنه معنویت و فرهنگ زلال دینی و اسلامی هستند، از دیگر سو جمعیت جوان خراسان رضوی هم طالب علم و دین است و می بایست در این راستا اقدامات کیفی سازی بیشتری بویژه در سطح مساجد انجام داد.
دبیر سابق رسیدگی به امور مساجد تربتحیدریه نیز به خبرنگار ایرنا گفت: از مجموع ۳۵۰ مسجد این شهرستان ۱۵۰ مورد فاقد امام جماعت هستند.
حجتالاسلام مجتبی پاپوش دوزان افزود: در بخش مرکزی تربت حیدریه فقط ۱۰ مسجد با بهره مندی از امام جماعت نماز صبح را به صورت منظم اقامه میکنند.
وی با یادآوری قرار گرفتن تربت حیدریه در محور ترانزیتی شرق کشور و محل عبور میلیونی زائران امام رضا (ع) گفت: فقط هشت نمازخانه در بوستانها، اماکن تفریحی و اقامتی شهرستان برای مسافران پیش بینی شده است که البته از امکانات مناسبی برخوردار هستند.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت حیدریه با چهار بخش مرکزی، کدکن، رباط سنگ و بایگ در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مقدس قرار دارد.