زنجان – ایرنا – رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: میزان تولید گوشت مرغ در زنجان بیشتر از نیاز و میزان مصرف در استان است.

روح الله حسنی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه میزان مصرف گوشت مرغ در استان روزانه ۵۰ تا ۸۰ تن است، اظهار کرد: میزان تولید گوشت مرغ در استان بالای ۱۸۰ تن در روز است و در پیک تولید به ۲۰۰ تن هم می رسد.

وی افزود: تحت هیچ شرایطی حداقل تولید گوشت مرغ از میزان ۱۲۰ تن پایین نمی آید.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه مازاد نیاز این استان در تولید گوشت مرغ به سایر استان ها صادر می شود، خاطرنشان کرد: با این شرایط موضوعی به نام کمبود گوشت مرغ در استان نداریم.

وی در خصوص قیمت گوشت مرغ در بازار استان نیز گفت: قیمت ها تحت تاثیر مولفه هایی، مقداری بالا و پایین می شود ولی در مجموع عرضه گوشت مرغ وضعیت مناسبی دارد.

حسنی افزود: جوجه ریزی در مرغداری های استان به نسبت سال گذشته خیلی مختصر کم شده ولی در مجموع حجم تولید گوشت مرغ در استان خیلی بیشتر از مصرف استان است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، کمبود و مشکلی در تامین و عرضه اقلام اساسی همچون مواد پروتیینی، برنج، قند و شکر در استان وجود ندارد.