به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامحسین اسماعیلی روز جمعه در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده خوی و در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: دولت از همان ساعات اولیه برای خدمات رسانی به مناطق زلزلهزده خوی در منطقه حضور فعال داشته و امروز نیز در مراحل بعدی تمامی تلاش خود را برای بازسازی منطقه به کار گرفته است.
وی با بیان اینکه هرگونه مشکل احتمالی در بازسازی مناطق زلزله زده خوی باید شناسایی و رفع شود، افزود: از تمامی ظرفیتها برای تسریع در بازسازی مناطق زلزله زده خوی بهره خواهیم برد.
اسماعیلی با بیان اینکه موضوع زلزله زدگان دغدغه رییس جمهور است و دستورهای ویژهای برای توجه به مردم این منطقه صادر شده است، گفت: تسهیلات بازسازی این مناطق زلزله زده در کمترین زمان در هیات دولت تصویب شد تا خللی به وجود نیاید.
وی همچنین با اشاره به حمایتهای نهادهای حاکمیتی و گروههای جهادی سپاه در بازسازی و ارائه خدمات به مناطق زلزله زده خوی، اضافه کرد: هم افزایی کافی برای بازسازی مناطق زلزله زده وجود دارد.
به گزارش ایرنا، رییس دفتر رییس جمهور به نمایندگی از آیت الله سید ابراهیم رئیسی به منظور بررسی وضعیت مناطق زلزلهزده به شهرستان خوی سفر کرد.
رییس شورای اطلاع رسانی دولت گفت: غلامحسین اسماعیلی قرار است به نمایندگی از طرف رییس جمهور از مناطق زلزلهزده خوی بازدید کرده و مسایل و مشکلات مردم را بررسی کنند.
سپهر خلجی اظهار کرد: این سفر به صورت سر زده و در حاشیه سفر رییس جمهور به ارومیه به جهت افتتاح پروژه عظیم آبرسانی ازسد کانی سیب به دریاچه ارومیه انجام شده است.
وی افزود: نماینده رییس جمهور در این سفر ضمن بازدید از مناطق زلزلهزده و گفت وگو با مردم، از نزدیک در جریان روند بازسازی این مناطق قرار خواهد گرفت.
خلجی یادآور شد: اسماعیلی پس از بازدید و بررسی وضعیت، گزارشی از اقدامات انجام شده، در دست انجام، مسایل و مشکلات مردم را به اطلاع رییس جمهور میرساند.
به گزارش ایرنا، زلزلهای به بزرگی ۵.۹ ریشتری ساعت ۲۱ و ۴۴ دقیقه شنبه هشتم بهمن شهرستان خوی را لرزاند، روند رسیدگی به ساکنان مناطق آسیب دیده از زلزله به صورت جدی بعد از گذشت بیش از سه هفته همچنان ادامه دارد.
براساس اعلام مسوولان، در زلزله اخیر شهرستان خوی، ۲ هزار و ۱۲۰ واحد مسکونی بطور کامل تخریب و ۱۱ هزار و ۱۰۰ واحد مسکونی دچار خسارت از ۲۰ تا ۸۰ درصد شد همچنین ۸۴ مدرسه نیز آسیب دید که از این تعداد ۲۴ مدرسه باید تخریب و بازسازی شود.
با تدابیر ویژه و پیگیریهای استاندار آذربایجانغربی مصوبه هیات دولت به منظور جبران خسارت ناشی از زلزله در کمترین زمان به تصویب رسید و براساس این مصوبه برای مناطق شهری ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با نرخ سود ۵ درصد و مناطق روستایی ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی با نرخ سود ۴ درصد تعیین شده است.
همچنین ۶۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در مناطق شهری و روستایی به واحدهای احداثی پرداخت میشود.