«یدالله جعفری» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: ۲۷۹ ردیف کالایی اموال تملیکی در قالب ۹۳ پرونده و به ارزش ۹۰ میلیارد ریال به صورت مزایده و ۱۴۰ ردیف کالایی در قالب ۳۳ پرونده به ارزش ۳۰ میلیارد ریال نیز به صورت مذاکره در سال جاری به فروش رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.
وی ادامه داد: در راستای تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبار این اداره کل که مورد تاکید دستگاه قضایی و دستگاههای نظارتی استان است، با همکاری دستگاه عدلیه استان ۸۰ درصد پروندههای سالهای گذشته در سال جاری تعیین تکلیف شد.
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی اظهار کرد: در مجموع یکهزار و ۲۰۲ پرونده و در حدود پنجهزار ردیف کالا به ارزش بالغ بر یکهزار و ۸۰۰ میلیارد ریال امسال تعیین تکلیف شد.
جعفری بیان کرد: عمده فروش اموال تملیکی بهصورت مزایده عمومی انجام میشود و افراد میتوانند با مراجعه به سامانه مناقصات و مزایدههای کشور نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
وی توضیح داد: تمامی کالاهای قاچاق کشف شده در استان مرکزی از سوی نهادهای مسئول قیمتگذاری و مزایده نیز با حضور نمایندگان دستگاههای نظارتی برگزار میشود.
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی اضافه کرد: کالاهای قاچاقی که از سوی سازمانهای ذیربط از سطح واحدهای صنفی و یا محورهای ارتباطی این استان جمعآوری میشوند، برای تعیین تکلیف تحویل اموال تملیکی شده و آن دسته که قابلیت مصرف داشته باشند در قالب مزایده درون استانی بهفروش میرسند و محصولات غیر قابل مصرف امحا میشوند.
استان مرکزی ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.