به گزارش ایرنا، محمد طیب صحرایی در نشست برنامه ریزی و هماهنگی برنامه های قرآنی ماه مبارک رمضان که با حضور دکتر رشیدی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استان برگزار شد، اظهار داشت: دستگاههای فرهنگی و تبلیغی باید نسبت به انجام وظایف خود در راستای گسترش فرهنگ قرآنی در استان تلاش بیشتری و موثری کنند.
وی تاکید کرد: برای ترویج و گسترش امور قرآنی در جامعه باید یک پیوست رسانهای قوی در ابعاد مختلف با نگاه تبیینی شکل بگیرد و این موضوع هم برای خانوادهها تبیین شود که زندگی زیبا و خانواده خوب در گرو توجه به دستورات و برنامههای قرآن است.
مقام عالی استان با بیان اینکه امروز وظیفه مدیران و مسئولین دمیدن روح امید در جامعه است، اظهار داشت: کتاب روح بخش قرآن امید و بالندگی را در جامعه ترویج می دهد، بنابراین لازم است مدیران فرهنگی در امورات مربوط به جامعه قرآنی در استان پیشگام و پیشقدم باشند و با یک کار جهادی و هم افزایی برای شکل گیری فضای مناسب و ایدهآل قرآنی در ماه مبارک رمضان بکوشند.
استاندار کرمانشاه بر ضرورت تشکیل قرارگاه قرآنی استان تاکید کرد و گفت: این قرارگاه باید با محوریت دستگاههای فرهنگی مانند اداره ارشاد، اوقاف و تبلیغات اسلامی تشکیل شود و ضرورت دارد نسبت به اجرای برنامه های قرآنی در ماه مبارک رمضان با انجام کار فراگیر و ایده آل اقدامات لازم شکل بگیرد.
صحرایی ادامه داد: این قرارگاه باید تا پایان ماه مبارک رمضان حمایت و پشتیبانی شود و حتی بعد از ماه مبارک نیز فعالیت آن برای گسترش برنامهها و فرهنگ قرآنی در جامعه ادامه داشته باشد و برای این کار باید تمامی ظرفیتها بسیج شود.
استاندار کرمانشاه در این جلسه از اداره کل آموزش و پرورش خواست که برنامه ویژه ای برای پرورش و رشد قاریان دانش آموزش و گسترش فرهنگ قرآنی در مدارس در نظر بگیرد و در این زمینه از ظرفیت قاریان مطرح استان استفاده کند.
همچنین در این جلسه هماهنگی کلی برای اجرا و پخش تلویزیونی برنامه های مردمی جمع و جزخوانی قرآن کریم، برپایی مجالس قرائت قرآن در سطح استان، مسابقات قرآنی و ... انجام شد.
محمد رشیدی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی هم بر ضرورت حمایت از قاریان استان تاکید و اظهار کرد: استان کرمانشاه قاریان ارزشمند و کم نظیری دارد که باید ضمن استفاده از ظرفیت و پتانسیل ویژه آنان در ترویج فرهنگ قرآنی، حمایتهای لازم از آنان هم به عمل آید.