فرشید کرمی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تیم های پنج نفره متشکل از بازرسان میراث فرهنگی، صنعت و معدن،اماکن، علوم پزشکی و سایر دستگاه های اجرایی در شهرستان های مختلف کهگیلویه و بویراحمد بر روند چگونگی ارائه خدمات گردشگری نظارت می کنند.
وی بیان کرد: تیم های نظارتی مذکور تا روز شانزدهم فروردین سال ۱۴۰۲ فعالیت خواهند داشت و با خاطیان به شدت برخورد خواهند کرد.
معاون اداره کل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:بیش از ۱۲۰ مجموعه گردشگری استان شامل اردوگاه های تفریحی، خانه های مسافر و بومگردی ها در ایام نوروز ۱۴۰۲ فعال است.
وی تاکید کرد: تشکیل کمیته های تسهیلات سفرهای نوروزی با مشارکت دستگاه های اجرایی متولی از دیگر اقدام های انجام شده به منظور فراهم کردن سفرهای خاطره انگیز برای گردشگران در کهگیلویه و بویراحمد است.
کرمی ابراز کرد:برپایی جشن های نوروزگاه و راه اندازی بازارچه های صنایع دستی از برنامه های مهم امسال برای رونق گردشگری در تعطیلات نوروز امسال است.
سالانه بیش از یک هزار گردشگر خارجی و چند میلیون گردشگر ایرانی از جاذبه های این استان دیدن می کردند.
کهگیلویه و بویراحمد با داشتن ۲۵۰ تفرجگاه طبیعی، ۳۰۰ بقعه متبرکه، افزون بر ۷۷۰ اثر تاریخی که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده در کنار جاذبه های مردم شناسی چون پوشش ها و گویش های محلی و آواها و نواهای محلی یکی از مقاصد گردشگری جنوب کشور محسوب می شود.
کهگیلویه و بویراحمد با مساحتی حدود ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استانهای فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان واقع شده است.