به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از «الخلیج الجدید»، یک خبرنگار صهیونیست تصاویر و ویدیویی را از خود منتشر کرد که نشان می دهد، وی به مدینه منوره و مرقد مطهر پیامبر اکرم (ص) رفته است.
این خبرنگار صهیونیست با گذرنامه اروپایی و از طریق اردن به عربستان رفته تا هویتش مشخص نشود.
گزارشی که شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی منتشر کرده، نشان می دهد که شهروندان سعودی بعد از اینکه متوجه شدند که یک فرد صهیونیست به مدینه منوره سفر کرده و در حال گرفتن تصویر از مرقد مطهر پیامبر اکرم (ص ) است، خشمگین شدند.
این خبرنگار صهیونیست گفت که سفرش به مدینه ۴ ساعت طول کشیده و به وسیله یک تاکسی به همراه یک نفر دیگر به این مکان مقدس رفته است.
وی افزود: زمانی که راننده تاکسی متوجه شد که ما در حال تهیه گزارش هستیم و آن را از طریق رسانه های «اسرائیلی» منتشر خواهیم کرد، از ما خواست که از او عکس نگیریم و به ما هشدار داد که هویت خود را فاش نکنیم تا مردم با ما برخورد نکنند.
پیشتر نیز یک خبرنگار رژیم صهیونیستی در سفر به مکه مکرمه، کوه عرفات و دیگر اماکن مقدس که هتک حرمت آشکار و زیر پا گذاشتن مقدسات اسلامی بود، خشم مسلمانان را بر انگیخت؛ به طوری که گروه های مختلف با صدور بیانیه هایی از ملل مسلمان خواستند تا موضعی جدی و اقدامی مردمی و تاثیرگذار علیه سیاست های عربستان در پیش گیرند.
بر اساس این گزارش، «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی جمعه شب گفت که عربستان می داند که این رژیم شریک ریاض است.
رسانه های صهیونیستی به نقل از کوهن اعلام کردند: عربستان به صورت روشن و آشکار درک می کند و می داند که "اسرائیل" نه تنها دشمن آن نیست، بلکه شریک ریاض است.
در همین راستا، مشاور معاون پیشین رئیس جمهوری آمریکا ۲۱ دی ماه سال جاری درباره میزان آمادگی عربستان برای عادی سازی روابط با رژیم تل آویو گفت: محمد بن سلمان آماده عادی سازی علنی روابط با رژیم صهیونیستی است.
رئیس هیات یهودی - آمریکایی که در آن زمان به عربستان سفر و با مقامات این کشور دیدار کرده بود، افزود: موضوع فلسطین برای بن سلمان ولیعهد عربستان اهمیتی ندارد.
«جان هانا» مشاور دیک چنی معاون اسبق رییس جمهوری آمریکا اضافه کرد: در سفر ماه نوامبر با ولیعهد عربستان، وزیر دفاع، وزیر خارجه، فرماندهان نیروی دریایی و هوایی و مسئولان توسعه صنایع نظامی وزارت دفاع عربستان دیدار و گفت وگو کردیم.
وی گفت: به نتایجی دست یافتم که خیلی فراتر از تصورم بود، به طوری که در این سفر دریافتم که رهبران سیاسی و امنیتی بلند پایه عربستان تصمیم خود را برای آشتی با «اسرائیل» و عادی سازی روابط گرفته اند.
هانا بیان کرد: مشکل عربستان برای عادی سازی با اسرائیل در اسرائیل و یا مخالفت تشکیلات خودگردان نیست، بلکه روابط آسیب دیده ریاض و واشنگتن است.
رئیس هیات یهودی- آمریکایی دیدار کننده با مسئولان سعودی گفت: سفر تابستان گذشته بایدن به عربستان، اقدامی صحیح ولی ناکافی بود.
هانا افزود: ما چنین دریافتیم که مشکل اصلی از دیدگاه عربستان نه «اسرائیل» و نه موضوع فلسطین است بلکه نداشتن اطمینان به اوضاع کنونی در روابط راهبردی با آمریکا است.
وی اضافه کرد: سعودی ها براین باورند که پیش از عادی سازی روابط با «اسرائیل» که خود آن ها نیز خواهان آن هستند به اطمینان بیشتری نیاز دارند که روابط آن ها با آمریکا یک رابطه راهبردی طبیعی است.
«بنیامین نتانیاهو » نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز پیش از اینکه بتواند کابینه خود را تشکیل دهد، در اظهارنظری درباره عادیسازی روابط با عربستان سعودی گفته بود که عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی با عربستان نقطه پایانی بر درگیری اعراب و رژیم اشغالگر قدس است و صلح با عربستان سعودی به درگیری اعراب و رژیم اسرائیل پایان میدهد.
نتانیاهو اواخر آذر ماه وعده داده بود، روابط رسمی با عربستان را دنبال خواهد کرد و از آمریکا خواست تعهد خود به عربستان را تقویت کند.
پیشتر «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه عربستان در دیدار با آمریکاییها گفته بود که «روابط عربستان و اسرائیل به سمت عادیسازی در حرکت است ولی این امر مدتی زمان میبرد».
منابع خبری همچنین پیش از این از دیدار محرمانه مقامات سعودی و رژیم صهیونیستی از جمله دیدار محمد بن سلمان ولیعهد سعودی و نتانیاهو در شهر نیوم عربستان خبر داده بودند.