تهران- ایرنا- پرفورمنس «دست‌هامان»، نمایشگاه‌هایی همچون آثار یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری، «وضعیت» و «کارناوال؛ نگاره‌ها» هفته سوم اسفند در گالری‌ها و نگارخانه‌های پایتخت میزبان علاقه‌مندان هنرهای تجسمی است.

به گزارش خبرنگار هنرهای تجسمی ایرنا، آیین گشایش یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران، شنبه (۱۳ اسفند) از ساعت ۱۷ در فرهنگستان هنر، موسسه فرهنگی هنری صبا برگزار می‌شود.

یازدهمین دوسالانه ملی نگارگری ایران به همت مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر، دانشگاه‌ها و جامعه هنری به‌ منظور توسعه و اعتلای جایگاه نگارگری در ایران معاصر، ایجاد زمینه‌ای مناسب برای رشد و شکوفایی نگارگری متناسب با حفظ و تداوم اصول بنیادین این هنر و حمایت از هنرمندان مستعد این عرصه، در گرایش‌های نگارگری، گل و مرغ، تذهیب و طراحی نگارگری در سه بخش مسابقه (رقابتی)، مدعوین و مقالات علمی برگزار می‌شود.

در این دوره، ۲۲۱ اثر از ۱۵۲ هنرمند به نمایش گذاشته می‌شود که در گرایش تذهیب، ۷۷ اثر از ۵۵ هنرمند، در گرایش طراحی نگارگری ۲۳ اثر از ۱۲ هنرمند، در گرایش گل و مرغ ۶۳ اثر از ۴۳ هنرمند و در گرایش نگارگری، ۵۸ اثر از ۴۰ هنرمند روی دیوار می‌رود. همچنین ۳۱ اثر نیز از هنرمندان مدعو به نمایش گذاشته خواهد شد.این نمایشگاه تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ دایر خواهد بود.

پرفورمنس «دست‌هامان» در گالری آرتیبیشن

پرفورمنسی (هنر اجرا گونه‌ای هنر است که عناصر تئاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی را باهم ترکیب می‌کند) از علیرضا آسانلو با عنوان «دست‌هامان» جمعه (۱۲ اسفند) ساعت ۱۶ تا ۱۸ در گالری آرتیبیشن به نشانی خیابان شریعتی، پایین‌تر از حسینیه ارشاد، نرسیده به همت، گل نبی(غرب)، میدان احمدی روشن(کتابی)، خیابان ساسانی‌پور، خیابان دریا (قندی)، پلاک ۶ اجرا می‌شود.

این پرفورمنس به عنوان هفتمین اجرای آسانلو با حضور مخاطبان محسوب می‌شود که با نگاه اجتماعی شکل می‌گیرد. «دست‌هامان» با نقاشی بر بوم بزرگ به صورت بداهه با حضور جمعی از حاضران انجام می‌شود.

در بیانیه این پرفورمنس آمده است: «هنرمندان مشهوری همچون فرانسیسکو گویا، پابلو پیکاسو، مارسل دوشان، هانا هوش، ماکس بکمان و..... در طول تاریخ هنر تجسمی دست به خلق اثر در خلوتشان و بر پایه‌ وقایع اجتماعی زدند اما آن لحظه‌ ناب خلق اثر از دید مخاطب پنهان مانده است و شاید بسیاری از اهالی و علاقه‌مندان هنر بارها به چگونگی حال و هوای هنرمند در خلق اثر اندیشیده باشند.

هنر معاصر این تصور و اندیشه را ممکن ساخت و پرفورمنس‌های متعددی با این رویکرد اجرا شدند و هنر را به عنوان حرکت و کارکردی برای مخاطب در نظر گرفتند. علیرضا آسانلو بر اساس آنچه از جامعه و بحران‌های ناشی از آن بر ما رخ داده، مخاطب را به لحظات خلق اثری بداهه در باب همبستگی دست‌های‌مان دعوت می‌کند و جمعی را مقابل پراکندگی قرار می‌دهد تا با یکدیگر اجرای «دست‌هامان» را از دریچه‌ هنر این هنرمند ببینیم».

کارگاه «همنوازی فرم و رنگ»

کارگاه نقاشی «همنوازی فرم و رنگ» با مشارکت دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران دکتر شریعتی تهران و نگارخانه لاله با حضور هنرمندان و دانشجویان ۱۴ تا ۱۶ اسفند ساعت ۱۰ تا ۱۸ در این نگارخانه به نشانی خیابان دکتر فاطمی، ضلع شمالی پارک لاله، روبه روی پارکینگ طبقاتی برگزار می‌شود.

این کارگاه به منظور حمایت از دانشجویان و کمک به اقتصاد هنر برگزار می‌شود و استادان دانشگاه با راهبری و راهنمایی دانشجویان، کمک به خلق آثار زیبا و خلاقانه خواهد کرد. کارگاه «همنوازی فرم و رنگ» به طور همزمان در نگارخانه لاله با حضور ۲۰ نفر و در دانشگاه شریعتی با حضور بیش از ۴۰ نفر برگزار خواهد شد.

«وضعیت» در گالری عالی

نمایشگاه پوسترهای ابوالفضل خسروی با عنوان «وضعیت» یکشنبه(۱۴ اسفند) ساعت ۱۱ در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری انقلاب اسلامی واقع در خیابان سمیه، نرسیده به پل حافظ افتتاح می‌شود و تا ۲۸ اسفند شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۸ در این گالری میزبان علاقه‌مندان است.

این نمایشگاه شامل ۴۰ پوستر از آثار خسروی است که با موضوع فضای انسانی و حیات امروزی بشر تولید شده‌اند.

«کارناوال؛ نگاره‌ها» در برج آزادی

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی با نمایشگاه‌گردانی سجاد آقابابائی جمعه (۱۲ اسفند) ساعت ۱۵ در تالار آسمان برج آزادی افتتاح می‌شود و تا ۱۹ اسفند همه روزه به جز شنبه از ساعت ۹ تا ۱۸ میزبان علاقه‌مندان است. این رویداد هنری با مشاوره هنری میرعلیرضادریابیگی و انتخاب آثار توسط اعضای شورای هنری موسسه باروک و برج آزادی، استادان؛ هومن شیخ بشارتی، رضا جاویدی، میرحسین دریابیگی برگزار می‌شود.

سپیده عجمی، سمانه گروسی، نفیسه علوی، الناز هاشم منیری، صبا بهرامی، نفیسه الیکاهی، سمیرا حسن‌پور، مرجان مسگری، مهرناز خیاطی، الناز موسی خانی، مهوش فرجی، ندا شاملو، فریماه شریفی، مریم محمد ابراهیم‌زاده، دی‌نا ولدبیگی، رمیصا محمدعلی، رها خسروانی، سارا رحمتی، کوثرالسادات موسوی، زهرا آقابابائی، حدیثه کرمی، سوده نوین چهر، نیوشا مسلمان‌زاده فرکوش، یاسمن کمالی، مبینا علیاری، علی جندالهی، پانیذ هاشم‌زاده، محمدمهدی پرالشریعه، کیانا اسعدی، ارشان مرادین، کیمیا عالمی، امیرحسین عادل، نگین صدوقیان‌زاده هنرمندان شرکت‌کننده در این نمایشگاه هستند.

همچنین در نمایشگاه «کارناوال؛ نگاره‌ها» آثار هنرمندانی از استان‌های قزوین، گیلان، کردستان، مشهد و قم به نمایش گذاشته می‌شود.

۶ نمایشگاه تجسمی در خانه هنرمندان ایران

۶ نمایشگاه تجسمی جمعه (۱۲ اسفند) ساعت ۱۷ در گالری‌های خانه هنرمندان ایران افتتاح می‌شوند. نمایشگاه‌های نقاشی‌های «ماه گمشده» آثار فراز مساحی در گالری استاد ممیز، «پیچش» آثار سکینه قربانی در گالری زمستان و «فیگورها و دست‌ها» آثار عاطفه قیصری در گالری پاییز از جمله این نمایشگاه‌ها هستند.

همچنین نمایشگاه‌های «عبور» آثار نقاشی و حجم پانیذ اوتادی در گالری استاد میرمیران و «(نا) سازه»؛ عکس‌ها و ویدئو نگین پزنده در گالری بهار میزبان علاقه‌مندان هستند. نمایشگاه یادبود استاد مسعود سپهر از سوی انجمن طراحان گرافیک ایران در گالری تابستان برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان برای دیدن آثار این نمایشگاه‌ها می‌توانند تا ۱۹ اسفند یکشنبه تا جمعه از ساعت ۱۵ تا ۲۰ به گالری‌های خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.

نمایشگاه هنر تذهیب «دختران شهمامه ۲»

دومین نمایشگاه «دختران شهمامه» از پنجم تا ۱۱ اسفند همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۷ در نگارخانه هنر فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، خیابان جلفا برپاست. این نمایشگاه شامل ۳۲ اثر از ۱۶ هنرمند افغانستانی مقیم ایران است که در قالب نمایشگاه تذهیب به نمایش گذاشته شده است.

«دختران شهمامه» نام گروهی از دختران افغان است که به منظور ایجاد انگیزه و تقویت اعتماد به نفس زنان هنرمند این کشور و با هدف رشد و اعتلای هنر تذهیب و شناسایی استعدادهای برتر هنری و آشنایی بیشتر با فرهنگ، آداب و رسوم و ارتقای همکاری‌های فرهنگی میان دو کشور ایران و افغانستان به سرپرستی شکیلا عالمی شکل گرفته است.

هنر تذهیب از هنرهای دیرینه کشور افغانستان است که هنرمندان در کنار فراگیری هنر می‌آموزند که به عنوان یک زن نقش اساسی در جامعه ایفا کرده و جامعه هنری اثری ماندگار از خود به جای بگذارند. آیین اختتامیه این گردهمایی با اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری افغانستان ۱۱ اسفند برگزار خواهد شد.

«وضعیت: ناپایدار»

نمایشگاه گروهی «وضعیت: ناپایدار» با آثار علیرضا پرهیزکاری، سعیده حاتمی، فاطی سادات، بردیا سلیمی، نویسا صیادیان، عـ/اَمل، پگی عباس‌پور، زهرا محمدی، علیرضا محمدی و محمود مکتبی، جمعه (۱۲ اسفند) ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری شریف به نشانی میدان قدس، خیابان شریعتی، کوچه ماهروزاده، پلاک ۱۱ افتتاح می‌شود و تا ۲۳ اسفند (دوشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۲ تا ۱۹) دایر است، گالری شنبه‌ها تعطیل و بازدید یکشنبه‌ها با قرار قبلی است.

«هنر برای هنر» در فرهنگسرای ابن سینا

نمایشگاه گروهی نقاشی کودک و نوجوان «هنر برای هنر» جمعه (۱۲ اسفند) ساعت ۱۵ در نگارخانه فرهنگسرای ابن سینا به نشانی شهرک قدس(غرب)، ایران زمین شمالی، جنب شهرکتاب ابن سینا افتتاح می‌شود و تا ۱۸ اسفند از ساعت ۹ تا ۱۶ در این نگارخانه دایر است. این نمایشگاه شامل ۵۰ اثر از آثار هنرجویان با نمایشگاه‌گردانی شهرزاد داوری در سبک‌های مختلف اعم از آبرنگ، رنگ روغن، پاستل، سیاه قلم است.

«حکایت رنگ و خیال»

نمایشگاه «حکایت رنگ و خیال» همزمان با اعیاد شعبانیه از ششم تا ۱۳ اسفند از ساعت ۹ تا ۱۷ در نگارخانه فرهنگ امام علی(ع) به نشانی میدان جانبازان، بلوار الغدیر شمالی، میدان شهدای شمس آباد، خیابان شهیدنامداری برپاست. این نمایشگاه با حضور ۳۰ تن از هنرمندان گروه هنری ساران و با سبک‌های رئال و مدرن در بخش‌های نقاشی، تصویرسازی، عکاسی و صنایع دستی برپا شده است.

«آب و آینه» در نگارخانه شفق

نمایشگاه گروهی «آب و آینه» به مناسبت فرارسیدن بهار و نزدیک شدن به سال جدید از هفتم تا ۱۵ اسفند به جز روزهای تعطیل از ساعت ۹ تا ۱۸ در نگارخانه شفق به نشانی خیابان سیدجمال‌الدین اسدآبادی (یوسف‌آباد)، خیابان بیست‌ و یکم، بوستان شفق، فرهنگسرای خانواده برپاست. این نمایشگاه ترکیبی از نقاشی‌های آبرنگ و هنر آیینه با هنرمندی سحر اکبری، پژمان بیضایی، هنگامه نجارباشی و غزاله اصلان بیک است.

«در ستایش نور»

نمایشگاه انفرادی آثار فاطمه شکوری با عنوان «در ستایش نور» به‌ همراه منظومه شعر امین حدادی از پنجم تا ۱۶ اسفند همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در گالری دوست به نشانی خیابان خرمشهر، خیابان عشقیار، خیابان چهارم، شماره چهار برپاست.

امین حدادی درباره این نمایشگاه نوشته است:« میان نور و تاریکی از دیرباز نبردی بی‌پایان بوده است؛ از مذهب تا حماسه اما در آفرینش است که نور و تاریکی درهم‌می‌آمیزند. از این‌رو سایه‌ها ارمغانِ گفت و گوی نور با تاریکی‌اند. با سایه‌هاست که پهلوانان بی‌تن می‌میرند و اشباح‌ سرزنده به زندگی مدرن پا می‌گذارند. سایه را می‌توان تعبیر خیال‌انگیزِ دیگری‌ پنداشت از خود.

مجموعه پیش‌رو از فاطمه شکوری نوعی سخن گفتن «از سایه»های خود است و «گفت و گو با سایه» خود، همان تمرینِ سخن گفتن با دیگری‌ست اما نمی‌توان کتمان کرد که در این مجموعه گاه این سایه‌ها به تمثال قدیس‌ها و فرشتگان نزدیک می‌شوند و رفته رفته اشباح و سایه‌های بی‌صورت جای خود را به فرشتگان ملموس و شهری، نیمه‌خدایان هراسناک و هوس‌انگیز؛ جای خود را به گونه‌ای از پریان زمینی می‌دهند. انگار دورهمی فرشتگان مقرب است؛ گاه به جشنِ زوالِ دخترانی زیبا در ستایشِ زندگی فناپذیر بدل می‌شود و گاهی نشانگر زنانی سرگرم کاری جمعی همچون آوازی جمعی یا ورد و سرودی رهایی‌بخش.‌ در مجموعه حاضر، زن، زندگی و زیبایی روزنه‌ای می‌گشایند به نور؛ به سایه‌های نور. در واقع این مجموعه نوعی بازبینیِ جسمانیت نور است مثل فرشتگانِ مرئی و ملموس‌اش. این سورِ سایه‌هاست که زخم نور بر پهنه تاریکی را ممکن می‌کند؛ اینک سخن از بازگشت جاودانه‌ همان؛ عبور مکرر نور از تاریکی: قلمرو سایه‌ها.»

«رویا و خیال»

نمایشگاه «رویا و خیال» آثار نقاشی زهرا شکری، سارا آخرتی و الهام چلنگر از نهم تا ۲۵ اسفند همه روزه در نگارخانه فرهنگسرای بهمن به نشانی بزرگراه نواب جنوب، میدان بهمن، خیابان شهیدوفایی برپاست.

در این نمایشگاه ۸۰ اثر نقاشی با تکنیک‌های رنگ روغن (آکریلیک)، سیاه قلم، اکولین و دیجیتال آرت، جلوه‌های زیبای هنر نقاشی روی بوم را به گونه‌ای جذاب و خلاقانه به تصویر کشیده است. قرار است روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۶ و ۲۴ اسفند) با حضور هنرمندان صاحب اثر دو کارگاه هنری در کنار هنرجویان در محل برپایی این نمایشگاه برگزار شود.

«برای زندگی»

نمایشگاه گروهی هنرهای تجسمی «برای زندگی» با نمایش آثار ۴۴ هنرمند در حوزه‌های نقاشی، طراحی، مجسمه و عکس، پنجم تا ۲۶ اسفند همه روزه به جز روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت ۱۳ تا ۱۸ در گالری پروژه‌های آران به نشانی خیابان حافظ، خیابان نوفل لوشاتو، کوچه لولاگر، پلاک پنج دایر است.

در بخشی از بیانیه این نمایشگاه به قلم نازیلا نوع بشری آمده است: «با خلاقیت‌های هنری است که ایران سرشت واقعی‌اش را آشکار می‌کند و بسیاری معتقدند این گرانبهاترین میراث اوست. فرهنگ ایرانی تلاطم‌های بسیاری را در تاریخ تحمل کرده است، ولی هیچ شوک تاریخی نتوانسته این زنجیر را بشکند. وقفه‌هایی وجود داشته اما همیشه خلاقیت راهی به جلو باز کرده و حتی ایده‌ها، سبک‌ها و تکنیک‌هایی که به شدت تحمیل شدند پذیرفته شده و در عمل در فرهنگ ما ادغام شده‌اند. روحیه ایرانی سرسخت است و تاریخ هزاران ساله ما به ما یاد می‌دهد که امیدوار و پایدار بمانیم.»

«نگاه در طبیعت»

نمایشگاه گروهی نقاشی «نگاه در طبیعت» با نمایش آثار آرمان یعقوب‌پور، سعید امدادیان، مهدی علائی‌نژاد، علی رسولی و بهزاد نظری، پنجم تا ۲۴ اسفند همه روزه به جز دوشنبه از ساعت ۱۲ تا ۱۸ در گالری نگاه به نشانی خیابان مطهری، خیابان فجر، خیابان غفاری، پلاک ۶۴ برپاست.

«وضعیت انسان»

نمایشگاه نقاشی‌های علیرضا میرزارضایی با عنوان «وضعیت انسان» پنجم تا ۱۶ اسفند همه روزه از ساعت ۱۰ تا ۲۱، جمعه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در گالری ثالث به نشانی خیابان کریمخان‌زند، بین ایرانشهر و ماهشهر، پلاک ۱۴۸ برپاست. ساعت بازدید روز اختتامیه ۱۰ تا ۱۸ است.

«نتی به نام سکوت»

نمایشگاه انفرادی حجم از آثار امیرشاهرخ فریوسفی با نام «نتی به نام سکوت»، ۲۸ بهمن تا ۲۴ اسفند همه روزه به جز شنبه‌ها از ساعت ۱۳ تا ۲۰ در نگارخانه نگر به نشانی زیر پل کریمخان، بعد از تقاطع ایرانشهر، پلاک ۱۵۴، زنگ دوم، طبقه اول برپاست.

در بیانیه این نمایشگاه به قلم سعید باباوند آمده است: «در فرهنگ دیرپای ایرانی، حروف -به خلاف فرهنگ‌های سامی که کلمات- آغازگر و نمودگاه هستی‌اند و موسیقی کشف راز هستی است. خط-مجسمه‌های شاهرخ فریوسفی از این دریچه راهش را به هست شدن آغاز می‌کند و تک تک حرف‌ها، جهان پرندگانی‌اش را می‌سازد. پرندگانی که ققنوس را به خاطر می‌آورند؛ از آهن و آتش زاده‌اند و از قفس بیرون آمده اما هنوز آوازشان را سر نداده‌اند. به‌ خلاف آنکه رابطه‌ «پرنده-قفس» همواره ارجاعی صوفیانه به ذهن می‌رساند، اما کار شاهرخ فریوسفی را اغلب بایست از دریچه‌ای اجتماعی دید. پرندگانی که در نمایشگاه قبلی او در قفس بودند، اکنون قفس‌هایشان را شکسته‌اند و سازی کرده‌اند که هنوز نوایی سرنینداخته اما سکوت آغاز موسیقی است، چنانکه حرف‌های صامت آغاز هستی. روزی که دور نیست، مرغانِ حروفِ شاهرخ فریوسفی از دل سکوتشان موسیقی رازگشای هستی و زیست را سر خواهند انداخت.»

«مشاهده و دریافت: جایی برای ما»

نمایشگاه گروهی «مشاهده و دریافت» عنوان مجموعه نمایشگاه سالانه‌ گالری باوان است که فارغ از موضوع، نمایه‌ای از تفکر و خط سیر گالری و فرصتی جهت ایجاد گفتمان میان هنرمندان است. در این مجموعه نمایشگاه‌ها مخاطب با طیف متنوعی از رویکردهای هنرمندان در قبال زیبایی‌شناسی و تکنیک روبه‌رو می‌شود.

در ادامه دومین دوره‌ این مجموعه که «مشاهده و دریافت: جایی برای ما» نام دارد؛ آثاری از سمانه ابری، مریم امیرواقفی، مهرداد جعفری، صنم سایه‌افکن، بهزاد شهروان، کیمن مه‌آبادی و آدنا میرزاخانیان از سوم تا ۲۲ اسفند یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۹ در این گالری به نشانی خیابان مطهری، خیابان لارستان، خیابان عبده، شماره هفت به نمایش درآمده است.

هر یک از هنرمندان این نمایشگاه با نگاه منحصر به فرد خود سعی داشته‌اند در این برهه‌ زمانی واکنشی به رویدادهای تاریخی و اجتماعی دوران حاضر داشته باشند.

«مَفصل» و «واج‌های شهر»

نمایش گروهی «مَفصل» با نمایش آثار هنرمندانی همچون مهدی شیری، آرمین ابراهیمی، سرمیناز بارسقیان، رئوف دشتی، ماهور طوسی و کیمیا میرزایی پنجم تا ۲۲ اسفند به جز روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت ۱۲ تا ۲۰ در گالری اُ به نشانی خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ١۸ دایر است. همچنین نمایشگاه «واج‌های شهر» با آثاری از ندا مرادی، ۲۸ بهمن تا ۲۲ اسفند در این گالری برپاست.

نمایشگاهی از آثار دو بانوی پیشگام در مکتب کمال‌الملک

نمایشگاه موقت «آثار نقاشی عفت‌الملوک خواجه نوری و شوکت‌الملوک شقاقی» دو خواهر هنرمند و از معدود دانش‌آموختگان زن در مدرسه صنایع مستظرفه و پیشگام در نقاشی مکتب کمال‌الملک به مناسبت بزرگداشت زن، در آینه‌ هنر ایرانی، از ۲۹ بهمن تا ۲۱ اسفند در تمامی ایام هفته به غیر از روزهای دوشنبه و ایام سوگواری از ساعت ۹ تا ۱۷ در باغ موزه نگارستان به نشانی میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، خیابان شریعتمدار رفیع میزبان علاقه‌مندان است.

«اقدامات دفتری»

نمایش گروهی کتاب، دفتر و پوستر با عنوان «اقدامات دفتری» با منتخبی از آرشیو کتاب‌ها، کتابکارها، دفتر طراحی و پوستر و نمایش آثار هنرمندانی همچون کوروش شیشه‌گران، رامتین زاد، نیما زارع نهندی، شقایق احمدیان، سعید غلامی، شهاب شاه‌علی، علی رادمند، شهرزاد جهان، عرفان صالحی، منا حسین‌زاده، پانیذ سهرابی، آتوسا رادمنش، ماسا رضا، موژان یعقوبی و شایان خسروی از ۲۸ بهمن تا ۲۶ اسفند به جز شنبه‌ها (جمعه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ و روزهای عادی از ساعت ۱۲ تا ۱۹) در مجموعه‌ معاصر سو به نشانی خیابان ویلا، خیابان سمیه، خیابان پورموسی، پلاک ۳۰ دایر است.

«آینه در آینه ۲»

نمایشگاه عکس «آینه در آینه ۲» با آثار از زنده یاد قربان خلیلی با موضوع «تهران ۵۷ و وقایع مربوط به انقلاب اسلامی» از ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ در موزه هنرهای معاصر تهران به نشانی خیابان کارگر شمالی، جنب بوستان لاله دایر است.

آثار نمایشگاه عکس «آینه در آینه ۲» سال ۱۳۸۳ توسط مجتبی کوچکی یافت شده و در همان سال در گالری خانه عکاسان ایران برای نخستین بار با عنوان «تپش سبز» به نمایش گذاشته شده و نسخه‌ای از آن به گنجینه خانه عکاسان ایران سپرده شده است.

اکنون پس از حدود ۲۰ سال از معرفی این هنرمند، مجددا این آثار در موزه هنرهای معاصر تهران به نمایش گذاشته شده است. در این رویداد هنری ۴۸ اثر از آثار مرحوم خلیلی در اندازه‌های بزرگ در کنار یک نسخه از اصل آن به نمایش گذاشته شده است.

«مشق تولی» در موزه هنرهای دینی امام علی(ع)

نمایشگاه خوشنویسی «مشق تولی» با نمایش ۶۰ اثر از استادانی همچون غلامحسین امیرخانی، امیر احمد فلسفی، آیت الله سیدمرتضی نجومی، جهانگیر نظام العلما، ابوالحسن محصص مستشاری، علی شیرازی، اباصلت صادقی، علی مقارن عسگری، احمد عبدالرضایی، حمید ساسانی، مهدی فلاح و جواد بختیاری، از ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ از ساعت ۹ تا ۱۸ غیر از روزهای تعطیل در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) واقع در خیابان حضرت ولیعصر(عج)، بلوار اسفندیار، پلاک ۳۵ دایر است.

این نمایشگاه مجموعه‌ای از آثار خوشنویسی منتخب گنجینه موزه با موضوع حضرت علی(ع) (القاب، صفات، احادیث و ...) است.