به گزارش روز دوشنبه اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری در قرارگاه صمت (صنعت، معدن و تجارت) استان با اشاره به احیاء و راه اندازی ۸۷ واحد تولیدی در چند ماه اخیر افزود: واحدهای صنعتی باقی مانده باید به سرعت و به صورت روزانه مورد پایش و عارضه یابی قرار گیرد تا امکان رفع مشکل و کمک به آنها برای فعال شدن ممکن شود.
وی ادامه داد: مشکلات قانونی، مالیاتی و سرمایه در گردش واحدهای راکد قابل رفع است و نباید اعمال راهکارها را به روز بعد و هفته آینده محول کنیم.
استاندار خراسان رضوی دستگاه های مسوول و عضو قرارگاه را موظف کرد تا بجای گزارش گیری و در انتظار بودن با مراجعه میدانی در محل و تصمیمگیری در مکان واحدها با حضور مدیران مربوطه اقدام کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در این نشست با ارائه گزارش از جلسات و مصوبات ستاد تسهیل استان اظهار کرد: با فعالیت موثر بسیج و سازمان صمت، نظارت و تصمیم گیری میدانی حتی در شهرستان ها به اجرا درآمد و ۲۴۹ واحد راکد، تعیین تکلیف شدند.
ابوالفضل چمندی اعلام کرد از این هفته ستاد تسهیل به شکل روزانه، تشکیل و به وضعیت واحدهای راکد باقی مانده رسیدگی خواهد کرد تا در صورت امکان تا پایان سال، واحد تولیدی بلاتکلیف نداشته باشیم.
تشکیل قرارگاه امنیت غذایی در خراسان رضوی
قرارگاه امنیت غذایی استان خراسان رضوی نیز پس از بررسی میزان مصرف روزانه و پیش بینی مصارف ماه مبارک رمضان و عید نوروز برای تامین مصرف زائران و مجاوران و کنترل قیمت گوشت قرمز در طول ۲ ماه آینده، برنامه ریزی کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، در این جلسه با مدیریت استاندار خراسان رضوی، نهادهای مربوطه گزارش فعالیت ها و وضعیت اخیر بازار را ارائه کردند.
استاندار خراسان رضوی در این جلسه با بیان اینکه مصرف روزانه مردم استان، ۲۰۰ تن گوشت قرمز در روز است، گفت: باید از ظرفیتهای تولید استانی و سهمیه ملی در خصوص تولید گوشت گرم و منجمد استفاده کرد تا قیمت ها، متعادل شده و میزان مصرف مورد نیاز زائران و مجاوران نیز تامین شود.
نظری سازمانهای جهاد کشاورزی و صمت خراسان رضوی را موظف به پیگیری میدانی و تامین گوشت قرمز در طول ۲ ماه آینده کرد.