به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، محمد مهدی ناصحی روز سه شنبه در اجلاس مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت که در این سازمان برگزار شد، افزود: ۶ میلیون و ۴۵۸ هزار نفر در سه دهک پایین در سالجاری رایگان بیمه سلامت شدند که از مهمترین اقدامات موثر دولت سیزدهم است.
وی اظهارداشت: با حمایت مسئولان نظام سلامت، در سال جاری برنامههای موثری برای حمایت از مردم انجام شده است همچنین بیمه سلامت بیش از ۱۰ میلیون نفر نیز تمدید شده است.
ناصحی ابراز امیدواری کرد با همکاری مجلس و دولت با توجه شرایط اقتصادی، سال آینده دهکهای بیشتری زیر پوشش بیمه قرار گیرند تا در اجرای پزشک خانواده مشکلی ایجاد نشود.
وی با اشاره به برخوردی بیماران از حمایتهای هزینهای در درمان زیر پوشش صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج، گفت: ۳۱ بسته خدمتی در صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج بارگذاری شده و قرار است این رقم به ۵۰ بسته خدمتی برسد.
مدیرعامل سازمان بیمه و سلامت ایران گفت: اکنون همه استانها در زمینه صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج فعال و بیماران از حمایتهای هزینهای در درمان برخورد هستند و ۱۰۷ بیماری در این صندوق تحت پوشش قرار گرفته است.
ناصحی اظهاداشت: اولویت سازمان بیمه و سلامت ایران، اجرای طرح دارویار، پزشک خانواده در روستاها و نسخه الکترونیک است که مشکلی در هزینهها نداشته باشیم.
به گفته وی، با اجرای نسخه الکترونیک از یک میلیون کاغذ صرفجویی میشود و با حمایت بودجهای برای سال آینده، اقدامات موثری برای رفاه حال مردم انجام خواهد شد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: از دولت می خواهیم که برای سال آینده در حوزه نظام سلامت حمایتهای بیشتری را از نظر مالی داشته و سازمان مدیریت و برنامهریزی نیز در این زمینه همراه باشد.
حسینعلی شهریاری اظهار داشت: اکنون برای صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج و خاص بودجه ۵ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته درحالی که سازمان مدیریت و برنامهریزی یکهزار و ۹۰۰ میلیارد تومان به بیمه سلامت پرداخت کرده است.
وی ادامه داد: در اجرای طرح دارویار نیز برای سال آینده نیاز به پول بیشتری هست در غیر این صورت نظام سلامت با مشکلات زیادی مواجه می شود.
شهریاری اضافه کرد: دولت اعلام کرده است پزشکانی که در بیمارستانهای دولتی تمام و قت مناطق محروم خدمت میکنند، مالیات آنها ۱۰ درصد باشد و باید مشوقهایی این چنین برای ماندگاری آنها در این مناطق انجام شودو
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ارتقای نظام سلامت نیاز به منابع مالی دارد و ربطی به مدیریت وزارت بهداشت یا وزیر ندارد، هر وزیری روی کار بیاید پول نباشد، مشکلات زیادی بوجود خواهد آمد.
وی در مورد کمبود سرم گفت: بر اساس مصرف بیرویه و غیرمنطقی و طبق باورهای غلط، پزشک برای هر بیمار سرم تجویز میکند که تاثیری در درمان ندارد البته از منظر دیگر، هر پزشک عمومی با تزریق سرم ۲۵۰ هزار تومان دریافت میکند، باید دولت از پزشکان حمایت بیشتری کند تا این گونه موارد پیش نیاید.
شهریاری اضافه کرد: برای اجرای طرح پزشک خانواده از سال آینده در شهرها نیز نیاز به پول است و امیدواریم دولت در این زمینه ما را یاری کند. در نشستی به رئیس جمهور اعلام شد هر کسی را وزیر بهداشت بگذارید و پول ندهید مشکل ایجاد می شود و ارتباطی به مدیریت و وزارت بهداشت ندارد.