به گزارش ایرنا، حجت الاسلام علی خیاط روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: علامه مصباح یزدی از شخصیت های برجسته حوزه فکری، اندیشه ای و علمی است که شخصیت او از نیمه دهه ۷۰ بیشتر مورد توجه قرار گرفت، علامه نقش برجسته ای از آن زمان ایفا کرد که این نقش آفرینی تا آخر عمر وی ادامه داشت.
وی ادامه داد: علامه مصباح، جامع الاطراف در زمینه سیاسی، فکری، اندیشه ای و معارفی و نوآور بود. در حوزه پایان نامه های دانشگاهی و حوزوی بین سال ۷۶ تا ۹۷ تعداد ۲۲۷ پایان نامه در رابطه با شخصیت علامه مصباح در ۵۵ مرکز حوزوی و دانشگاهی نوشته شده که نشانگر توجه مراکز فرهنگی و دانشگاهی به شخصیت این عالم بزرگ است.
مدیر حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه ۱۷۰ اثر علمی از علامه مصباح برجای مانده است، افزود: آن مرحوم از اواسط دهه ۷۰ یک تنه در برابر سیل تهاجم های دشمن قرار گرفت و دشمنان که شخصیت او را برنمیتافتند در رسانه های خود برای تخریب شخصیت علامه مصباح تلاش میکردند.
وی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با خانواده علامه مصباح یزدی، بزرگداشت آن مرحوم را یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیت برشمرده و فرمودند که بزرگداشت ایشان به معنای زنده نگه داشتن جهت گیری و راه ایشان است.
علامه محمدتقی مصباح یزدی عضو فقید مجلس خبرگان رهبری و رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، ۱۲ دی ماه سال ۱۳۹۹ دعوت حق را لبیک گفت.