به گزارش خبرنگار ایرنا، مجتبی عبداللهی روز چهارشنبه در نشست قرارگاه اجتماعی استان البرز پس از اخذ گزارش مدیر محله کمتر برخوردار خرمدشت در کمالشهر، افزود: موضوعات مطرح شده در خصوص این محله باید از سوی مدیران مربوطه پیگیری شود و طبق برنامه ریزی دقیق نسبت به حل آنها اقدام صورت گیرد.
استاندار البرز تاکید کرد: شهرداری های البرز باید محل های مشخصی برای ذبح بهداشتی دام در استان تامین کنند تا مردم بتوانند با بهترین شرایط از این محل ها استفاده کنند.
عبداللهی گفت: اگر در جایگاه مدیریتی و با محدودیت های خودخواسته اقدام کنیم، کاری از پیش نمیبریم چراکه کاستی ها و کمبودها در محله های هدف، زیاد است و به کار و برنامه ویژه نیاز داریم.
وی افزود: اگر با روحیه جهادی و انقلابی کار نکنیم خسته و بی انگیزه می شویم و اعتراض و نارضایتی مردم را همراه خواهیم داشت.
استاندار البرز گفت: باید ایثارگرانه و با گذاشتن آبرو در میان، کار کنیم تا تحول آفرین باشیم و خیر دنیا و آخرت را بواسطه اقدام در قرارگاه اجتماعی و محله های محروم داشته باشیم.
وی افزود: اعتبارات دولتی محدودیت دارد بنابراین باید خلاقیت داشته باشیم و از ارتباطات خود در سطوح مختلف در بخش های خصوصی و دولتی استفاده و بهره برداری کنیم.
عبداللهی با بیان اینکه مدیران باید با بازدید های میدانی در محله ها از مشکلات آگاه شوند و برای حل آنها اقدام کنند، گفت: استان البرز از ظرفیت های فراوانی برخوردار است که می توان آنها را احصا کرده و بهره برداری کنند.
وی افزود: باید از ظرفیت خیرین نهایت استفاده را داشته باشیم چراکه این افراد خیرخواه درصدد انجام اقدامات انساندوستانه هستند و فرصت ها را غنیمت می دانند.
عبداللهی با اشاره به اینکه دفاتر تسهیل گری به منظور آگاهی بخشی مردم در بافت های فرسوده احیا و فعال شوند، اضافه کرد: ساماندهی و نوسازی بافت فرسوده باید پس از نشستی تخصصی با حضور شهرداران استان و مدیران مربوطه به صورت عملیاتی در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: طرح استقبال از بهار و ماه مبارک رمضان در تمامی محله های استان اجرایی شود و مردم اقدامات را لمس و مشاهده کنند.
استاندار البرز گفت: تمام درآمد های حاصل از ارزش افزوده برای شهرداری ها باید صرف پروژه های عمرانی و تامین ماشین آلات در محله های کم برخوردار شود.
وی افزود: شهرداری ها باید از این روند گزارش دهند و ظرف مدت کوتاهی شاهد تحقق اهداف و برنامه ها باشیم.
استاندار البرز گفت: فرمانداران و مدیران استان باید به موضوعات محله ها تسلط داشته باشند و طبق برنامه و با اولویت بندی، نسبت به رسیدگی به آنها اقدام کنند.
عبداللهی بیان کرد:ایجاد کلانتری، افزایش پلیس و نگهبان محله در محله ها، جمع آوری معتادان متجاهر و متکدیان از جمله محورهای مهم در این زمینه محسوب می شود.
وی افزود: فرمانداران و شهرداران استان البرز باید برنامه های خود را در خصوص محله های ۶۶ گانه کم برخوردار استان اعلام کنند.
۶۶ محله هدف قرارگاه اجتماعی استان البرز است.