به گزارش خبرنگار ایرنا "کازوتوشی ایکاوا" روز چهارشنبه به همراه نماینده برنامه عمران سازمان ملل در ایران و مسوولان در بازدید از بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری چابهار اظهارداشت: اسکلهها، تجهیزات و زیرساختهای خوبی در بندر چابهار ایجاد شده که برای سرمایهگذاری مناسب است.
وی بیان کرد: ژاپن و ایران مناسبت ها و دوستی تاریخی و طولانی مدتی با همدیگر داشته و همیشه بر توسعه روابط بین خودشان تاکید دارند.
سفیر ژاپن در ایران گفت: در حوزه آب و ساخت آب شیرینکن با ایران همکاری خواهیم کرد و امیدواریم تامین کننده آب کشاورزی و آشامیدنی مردم این منطقه باشیم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز اظهارداشت: آماده حضور سرمایه گذاران ژاپن در فاز دوم طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار هستیم.
قاسم عسکری نسب افزود: تجهیزات بندری و مانیتورینگ کانتینر و کالا یکی دیگر از زمینههای حضور سرمایه گذاران ژاپن در ایران میتواند باشد.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه چابهار نیز گفت: چابهار با داشتن سواحل منحصر بفرد و ظرفیت شیلاتی و بندری میتواند نقطه عطفی در روابط با کشور ژاپن برای توسعه منطقه باشد.
جواد سپاهی، تبادل علم و دانش بین ایران و ژاپن در تحول بخشهای مختلف را از ضروری دانست و افزود: این آمادگی را داریم با همراهی نماینده عمران سازمان ملل متحد در ایران و سفیر ژاپن در کشورمان که برای بررسی ظرفیتهای مختلف به چابهار سفر کردند در زمینههای مختلف تجاری و اقتصادی همکاری داشته باشیم.
وی با اشاره به ظرفیتهای شیلاتی سیستان و بلوچستان، گفت: میتوانیم در تجارت و صادرات آبزیان و آبزی پروری به ژاپن برنامههای مدون کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشیم.
فرماندار چابهار افزود: در بخش صید و صیادی در جنوب سیستان و بلوچستان اشتغالزایی بسیار زیادی شده که با ورود سرمایه گذاران در این بخش، اشتغالزایی دوچندان خواهد شد.