به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، رقابت ملی استارتاپی اینوتکس پیچ یکی از بخشهای جانبی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ است و در این رقابت جذاب و هیجان انگیز استارتاپ های مناطق مختلف کشور ایده ها و کسب و کارهای نوین خود را در حضور سرمایه گذاران ارائه می کنند. امتیازدهی به استارتاپ های شرکت کننده در این رقابت نیز توسط داوران مطرح ایرانی و بین المللی انجام می شود.
امروز پنجشنبه یازدهم اسفند ماه نیز ساختمان مرکزی ایرانسل میزبان جمعی از نوآوران، ایده پردازان جوان و فعالان حوزه استارتاپی پایتخت برای برگزاری رقابت استارتاپی اینوتکس پیچ ۲۰۲۳ استان تهران بود.
اینوتکس پیچ به عنوان یکی از بخش های نمایشگاه اینوتکس، رقابت استارتاپی جذاب در حضور سرمایه گذاران است که در استان های مختلف کشور برگزار می شود. رویداد «اینوتکس پیچ تهران» این رویداد با حضور مدیران و مسئولان پارک فناوری پردیس، پست بانک ایران و ایرانسل و حدود ۲۰۰ نفر از استارتاپها، سرمایهگذاران و مخاطبان رویداد برگزار شد.
برندگان این دوره از رقابتها ضمن دریافت مجوز حضور در رقابت نهایی همزمان با نمایشگاه اینوتکس، از جایزه نقدی و تسهیلات پنج میلیارد ریالی بهرهمند خواهند شد.
دبیر دوازدهمین رویداد بین المللی اینوتکس پارک فناوری پردیس که در این مراسم حاضر بود، در خصوص رویداد اینوتکس پیچ ۲۰۲۳ به عنوان یکی از بخش های این رویداد بزرگ بین المللی اظهار کرد: رقابت اینوتکس پیچ برای ششمین سال متوالی در حال برگزاری است و امسال این رقابتها در ۵ استان اصفهان، هرمزگان، خراسانرضوی، اردبیل برگزار می شود و امروز نیز ایستگاه پایانی آن در تهران برگزار شد.
سجاد عباسی در گفت و گو با ایرنا، هدف اصلی برگزاری رقابت سالانه استارتاپی اینوتکس پیچ را شناسایی و حمایت از استارتاپ ها و ایده های نوآورانه به منظور توسعه این شرکتها و البته با بازگشت سرمایه دانست و گفت: شرکت در رویداد اینوتکس پیچ یک جهش برای پیشرفت استارتاپها به شمار میرود.
وی با اشاره به ثبت نام ۸۴ تیم استارتاپی در رویداد اینوتکس پیچ افزود: در یک پایش اولیه ۱۳ تیم به رقابت حضوری راه یافتند که امروز دو تیم نخست این رقابت از سوی داوران انتخاب و ضمن اهدای جایزه و بهره مندی از تسهیلات در نظر گرفته شده به فینال نهایی راه یافتند.
دبیر اینوتکس پیچ گفت: دو تیم استارتاپی منتخب استان تهران در طول یک ماه و نیم مانده به رقابت پایانی و فینال که همزمان با روز آخر نمایشگاه اینوتکس در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار می شود، به مشاورانی که پارک فناوری پردیس برای آنها درنظرگرفته است متصل خواهند شد.
عباسی همچنین اظهار کرد: استارتاپ ها پیش از حضور در این رویداد ملی، فرآیند ارزیابی را طی خواهند کرد و چندین مرحله توسط صاحبنظران پایش می شوند.
دبیر برگزاری رویداد اینوتکس ۲۰۲۳ که تاکنون دبیری چهار دوره این رویداد بین المللی را عهده دار بوده است، در پاسخ به این سوال که مهمترین دستاورد رویداد استارتاپی اینوتکس پیچ برای شرکت کنندگان در این رقابت چیست، مهمترین خروجی شرکت در این رویداد ملی را قرار گرفتن ایده های نو و کسب و کارهای نوین در معرض دید سرمایه گذاران و البته جهش در توسعه سرمایه گذاری و در ادامه پیشرفت دانست.
عباسی در توضیح بیشتری با اشاره به حضور موفق یکی از استارتاپ ها در رقابت اینوتکس پیچ سال گذشته- ۲۰۲۲ و کسب رتبه برتر این رویداد استارتاپی توسط یک خانم نوآور با تولید کیت تشخیص روده، خاطرنشان کرد: در حالی که وی هنوز ارائه اش تمام نشده و از استیج پایین نیامده بود، بیش از پنج سرمایه گذار همزمان برای سرمایه گذاری این محصول اعلام آمادگی کردند.
وی با اشاره به برگزاری رویداد امروز اینوتکس پیچ در مجموعه ایرانسل و حمایت برخی بانک ها از این رویداد و همچنین حضور برخی شرکت های سرمایه گذار و خطرپذیر در این رویداد رقابتی، این مهم را دغدغه اصلی پارک فناوری پردیس به منظور اتصال استارتاپ ها و ایده پردازان جوان به سرمایه گذاران دانست.
دبیر برگزاری رویداد اینوتکس ۲۰۲۳ اضافه کرد: حتی از ۶ داور حاضر در رویداد امروز اینوتکس پیچ، سه داور از شرکت های سرمایه گذاری بودند.