قزوین - ایرنا - مجری بنیاد برکت قزوین از پرداخت ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در قالب ۲ هزار طرح طی سال جاری در این استان خبر داد.

حسین مهدوی زادگان روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام (ره) بوده و وظیفه توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی را نیز برعهده دارد، تاکید کرد: این نهاد به دنبال آن است تا ضمن شناسایی زمینه های شغلی در مناطق مستعد، با ارایه تسهیلات کم بهره به صورت مستقیم از متقاضیان واجد شرایط حمایت کند.

وی، هدف بنیاد برکت را استقرار، استمرار و پایدارسازی در حوزه اشتغالزایی دانست و افزود: فعالیت اجرایی بنیاد در استان قزوین از سال ۹۸ در بخش های رودبار الموت غربی و شرقی آغاز شد و تاکنون نیز بیش از سه هزار و ۷۰۰ طرح در بخش های مختلف با محوریت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته اجرا کرده است.

به گفته مهدوی زادگان، با توجه به عملکرد موفق این نهاد در سال ۹۹، پس از انتخاب شهرستان قزوین به عنوان پایلوت استانی بیش از ۵۰۰ طرح را نیز در آن به اجرا درآورد.

مجری بنیاد برکت استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال گذشته نیز ۵۰ نقطه هدف با بیش از یک هزار و ۲۰۰ طرح و در سال جاری هم ۸۰ نقطه هدف با ۲ هزار طرح به مورد اجرا گذاشته شد.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات اشتغالزایی استان به بنیاد برکت

مهدوی زادگان اضافه کرد: با توجه به عملکرد موفق بنیاد طی سال های گذشته در سطح روستاهای استان قزوین، در نهایت بیشترین سهم اشتغال تبصره ماده ۱۶ توسط استانداری به بنیاد برکت تعلق گرفت.

وی، سهم اشتغال تبصره ماده ۱۶ را ۳۰۰ میلیارد تومان دانست و تصریح کرد: این میزان تسهیلات برای حمایت از ۸۰ نقطه هدف در سطح روستاها و شهرهای کمتر از ۳۰ هزار جمعیت استان قزوین در نظر گرفته شد.

این مسوول یادآور شد: بنیاد برکت خود را ملزم به حمایت مستمر و پرداخت تسهیلات به طرح هایی می داند که به صورت موفق اجرا شده و در نهایت نیز اشتغالزایی را به دنبال دارد.

ایجاد ۶ هزار فرصت شغلی در سطح استان قزوین

مهدوی زادگان با اشاره به اجرای ۲ هزار طرح در نقاط مورد هدف استان و پرداخت ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت طی سال جاری، تصریح کرد: با اجرای طرح های یاد شده ۶ هزار فرصت شغلی جدید به صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط این نهاد در قزوین ایجاد شد.

وی، پرداخت تسهیلات ارایه شده را به تمامی رسته هایی که موجب ایجاد اشتغال در روستاها می شود، دانست و اظهار کرد: روش کار ما در اعطای تسهیلات چنین است که تسهیل گر بنیاد با مراجعه به روستاها و بررسی وضعیت جغرافیایی و ظرفیت های منطقه، با هماهنگی دهیاری و شورای اسلامی نسبت به شناسایی و معرفی طرح های اقتصادی اقدام نموده و تسهیلات مورد نظر را به صورت مرحله ای و با نظارت تسهیل گر، دهیاری و بنیاد و از طریق بانک های عامل پرداخت می کند.

مهدوی زادگان اضافه کرد: تمامی مراحل ثبت نام از طریق نرم افزار بنیاد برکت و به صورت غیرحضوری انجام می شود.