به گزارش ایرنا، عابدین خرم روز شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان شرقی با بیان اینکه باید به وضع موجود منتقدانه نگاه کنیم، اظهار کرد: تولید کننده در استان وظیفه اش را به خوبی انجام می دهد و حتی بیشتر هم تولید می کند، کمبودها نیز به خوبی از جاهای دیگر تامین می شود و مشکلی وجود ندارد اما در شبکه توزیع و پخش دچار مشکل هستیم و اقلام تنظیم بازار به درستی توزیع نمی شود و گاها به دست صاحبان آن نمی رسد.
وی خطاب به اعضای ستاد تنظیم بازار استان، افزود: اعضا این ستاد باید وقت بیشتری بگذارند و با نظارت و بازرسی های دقیق، از بروز هرگونه مشکل در شبکه پخش و توزیع جلوگیری کنند.
خرم همچنین با اشاره به کمبود برخی اقلام در استان افزود: گشت های نظارتی دقت و وقت بیشتری بگذارند، چون که همه این اقلام در انبارهای این شرکت ها وجود دارد و باید وفق مقررات با این شرکت ها برخورد شود و استان این موارد را به هیچ وجه تحمل نمی کند.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین به مشکل عدم درج قیمت بر روی کالا در تبریز اشاره کرد و گفت: قیمت ها از مغازه ای به مغازه ای دیگر فرق می کند و تعزیرات باید در این زمینه ورود جدی داشته باشد.
خرم به برپا شدن بازارچه های تنظیم بازاری در آستانه عید نوروز و ماه مبارک رمضان نیز اشاره کرد و افزود: این بازارچه ها باید در تنظیم بازار استان تاثیرگذار باشند و با برپایی آنها در مناطق محروم، امکان برخورداری اهالی این مناطق به صورت ویژه فراهم شود.
وی همچنین به قیمت گوشت گرم و منجمد در استان نیز اشاره کرد و افزود: این اقلام اگر به صورت هدفمند توزیع شوند، به طور حتم شاهد افت قیمت خواهیم بود و ستاد تنظیم بازار باید آدرس دقیق مراکز توزیع گوشت گرم و منجمد و دیگر اقلام را در اطلاعیه ای در اختیار مردم قرار دهند.
خرم همچنین بر ایجاد بازارچه هایی در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرهای استان با همکاری میراث فرهنگی و عمده فروش ها تاکید کرد.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین به اجرای مرحله سوم مدیریت هوشمند مصرف آرد و نان نیز اشاره کرد و گفت: مزیت های این طرح باید برای مردم تبیین شود چون که هدف دولت از اجرای این طرح، کاستن از نارضایتی های نانوایان و کاهش آن به حداقل است.
خرم از پرداخت ۳۰ درصد کارمزد روزانه به نانوایان از سوی دولت برای اجرای این طرح خبر داد و افزود: برای اجرای درست این طرح، مردم باید توجیه شوند، دولت کار خود را کرده، نانوا هم به سود خود می رسد و مردم هم به قیمت قبلی نان تهیه می کنند بر این اساس هیچ نقطه کوری در اجرای این طرح وجود ندارد.
میوه شب عید در ۲۰ نقطه تبریز و تعاون روستایی شهرستان ها عرضه می شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه میوه شب عید در ۲۰ نقطه تبریز و تعاون روستایی شهرستان ها عرضه خواهد شد، گفت: برخلاف سال های گذشته که فقط میوه شب عید در چادرها عرضه می شد امسال در سالن های ورزشی و مراکز مجهزی که از سوی شهرداری ایجاد شده است عرضه می شود.
محمد کلامی همچنین اضافه کرد: در این مراکز، اقلام تنظیم بازار با ۱۵ درصد تخفیف عرضه می شود تا مردم نیازهای خود را به راحتی و با قیمت مناسب تامین کنند.
وی همچنین در مورد بازار گوشت و قیمت های موجود، اظهار کرد: این حوزه به طور کامل رصد می شود و مشکل عرضه، کشوری است که با جایگزین کردن گوشت منجمد و همچنین واردات گوشت گرم از روسیه که تا عید محقق می شود، بازار گوشت به حالت عادی باز می گردد.