به گزارش ایرنا، یاسین رضایی یکی از پدیدههای نوظهور کشتی ایران و مازندران است که توانست با سهمیه استان بوشهر به عنوان قهرمان کشور برسد. احسان امینی که به عنوان ناظر فنی مسابقات کشتی آزاد قهرمانی کشور حضور داشت با اشاره به درخشش این جوان گفت: در ۶۱ کیلو یاسین رضایی پدیده رقابتها بود که خیلی کشتیهای خوبی گرفت. کسی شناخت چندانی از او نداشت. من او را در اردوی تیم دانشجویان دیده بودم، او یک آزادکار باهوش است.
سبک کشتی یاسین رضایی متفاوت از سایر جوانان است. او جنگنده و جسور است. رضایی که به مسابقات رنکینگ اتحادیه جهانی در مصر اعزام شده بود در چهار مسابقه ۴۵ امتیاز کسب کرد و نمایش فوق العادهای داشت، نمایشی که هر چند به مدال ختم نشد اما نوید روزهای خوبی برای جوان ساروی کشتی ایران بود. یکی از مهمترین ویژگیهای کشتی رضایی رد و بدل شدن امتیاز در زمان اجرای فنون است او هم امتیازات زیادی میگیرد و هم امتیاز را از دست میدهد.
سبک کشتی وی و بدل کارهای این جوان موجب شد تا تعدادی از کارشناسان به وی لقب سایتیاف ایران بدهند. لقبی که یاسین رضایی آن را ناشی از محبت مردم میداند. وی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مسابقات کشتی آزاد رنکینگ مصر تجربه اول بینالمللی من بود و توانستم نمایش خوبی داشته باشم اما به سکوی مدالی نرسیدم. باید تلاشم را بیشتر کنم تا در مسابقات قهرمانی آسیا بتوانم شکستهای مصر را جبران کنم. حریفان اصلی من در قاره کهن هستند و باید برای پیکار با آنان آماده باشم.
این آزادکار جوان در ادامه افزود: در مسابقات قهرمانی کشور مجبور بودم از با سهمیه استان بوشهر حضور پیدا کنم. در مازندران از تیم کنار گذاشته شدم. شرایط خوبی نداشتم اما به کمک مهدی ساداتی که حق زیادی به گردن من دارد به کشتی بازگشتم. محسن کاوه مدیر تیمهای ملی کشتیهای من را دیده بود و گفت که با سهمیه بوشهر در رقابتهای قهرمانی کشور شرکت کنم. در قهرمانی کشور نیز نمایش خوبی داشتم و در نهایت به قهرمانی رسیدم. قهرمانی من موجب شد تا بتوانم در ترکیب تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا قرار گیرم. در آسیا نامدارانی از ازبکستان، ژاپن و قزاقستان حضور دارند و کار راحتی برای رسیدن به سکو ندارم. در وزن ۶۰ کیلوگرم نیز رضا اطری از قهرمانان خوب ایران و جهان حضور دارد و باید برای رسیدن به پیراهن تیم ملی با او رقابت کنم. پس از مسابقات قهرمانی قاره آسیا نیز باید در جام تختی شرکت کنم تا در نهایت به چرخه انتخابی تیم ملی برسم.
رضایی در توضیح کشتی های خودش گفت: هجومی کشتی میگیرم و به دنبال بدلکاری هم هستم. کشتی هیجانی من موجب از دست رفتن امتیازات زیادی میشود اما این سبک را دوست دارم و باید کاستی های آن را جبران کنم. برادر من (علی رضایی) نیز کشتی گیر است و پدرم از مربیان استان مازندران به شمار میرود. اصالتا از شهر چهاردانگه هستم و این شهر قهرمان جهان و المپیک ندارد. تلاش میکنم برای شهرم افتخارات زیادی را کسب کنم. البته الان در ساری ساکن هستم.
آزادکار اعزامی به مسابقات مصر با اشاره به ظرفیت های استان مازندران نیز افرود: این استان نه تنها در کشتی سرآمد، بلکه در رشتههای تیمی و انفرادی دیکر نیز عنوان جهانی و المپیکی دارد. مازندران در تمام رشتهها قوی است و باید توجه بیشتری به آن شود. من نیز در تلاشم تا پا جای پای بزرگان بگذارم. برای تلاشم هدف دارم و به دنبال رسیدن به خوشرنگترین مدال جهانی و المپیک هستم. البته الگوی خاصی ندارم بلکه خودم میخواهم الگو شوم. تمرکزم بر روی کشتی است و هیچ رشته دیگر را دنبال نخواهم کرد. حتی اهل فوتبال نیستم.
قهرمان کشور در پایان ضمن تشکر از خانواده خود گفت: مربیان زیادی برای من تلاش کردند که سپاسگزار زحمات آنان هستم.سید علی خدایی و شریفی خیلی برای من زحمت کشیدند. مهدی ساداتی نیز زمینه بازگشتم به کشتی قهرمانی کشور را فراهم کرد.