به گزارش روز یکشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از تارنمای بایواسپکترام( biospectrum)، محققان دانشگاه پزشکی و علوم استرالیا در دو طرح موفقیتآمیز مرکز تحقیقاتی تعاونی (CRC-P) این کشور که برای پشتیبانی از تحقیقات مشترک با صنعت اجرا می شود، همکاری می کنند.
در این طرح ها، محققان دانشگاه استرالیایی تلاش دارند برچسب پوستی بدون سوزن برای واکسیناسیون کرونا را تولید کنند، تولید در مقیاس تجاری نانوذرات خاص برای جراحی سرطان طرح دیگر محققان است.
واکسساس(Vaxxas) یک شرکت زیستفناوری مستقر در بریزبن در ایالت کوئینزلند استرالیا است که توسعه و آزمایش بالینی اولین نامزد واکسن کرونا را با استفاده از لکه پوستی بدون سوزن خود ارائه میدهد. پچ واکسن مورد نظر این شرکت، این امکان را دارد که در دمای بالا ذخیره و توسط کاربران با کمترین نیاز به مهارت استفاده شود. این واکسن قابل تزریق توسط خود فرد است.
مرکز تحقیقاتی تعاونی استرالیا CRC-P با همکاری دانشگاه کوئینزلند از توسعه بیشتر این فناوری از جمله مطالعات بالینی فاز دوم پشتیبانی و راه را برای صدور مجوز و تولید انبوه هموار میکند.
از طرف دیگر، فرونووا (Ferronova) یک شرکت زیستفناوری مستقر در استرالیا است که در حال توسعه نانوذرات اکسید آهن فوق پارامغناطیسی (SPIONS) برای جراحی سرطان و درمان با هدایت تصویر است.
دولت استرالیا در مجموع قرار است در ۱۹ طرح تحقیق و توسعه مشارکتی به سرپرستی بخش صنعت، ۴۴ میلیون دلار بودجه سرمایهگذاری کند.