به گزارش ایرنا، البرز دارای ۵۰۰ واحد صنعتی شاخص در عرصه تولید و صادرات است که تمام این واحدها به رغم بسیاری از مشکلات طی سال های کوران تحریم خوش درخشیده اند و نه تنها در عرصه تولید باز نمانده اند بلکه در صادرات و حضور در بازارهای جهانی هیچگاه به نفع رقبای خارجی پا پس نکشیده اند.
ویروس کرونا که جهان را در برگرفت و بسیاری از کشورها را زمینگیر کرد ، این تولید کنندگان و نخبگان البرزی بودند که در قامت دانش بنیان ، پژوهشگر و مولدان پرکار ضمن تامین مواد ضدعفونی کننده و انواع دارو ، مردم را به واکسن کرونا در برابر کووید ۱۹ مسلح کردند و موفق تر از کشورهای مدعی تولید ، صنعت و پژوهش ، توانمندی ایرانی را به رخ جهانیان کشیدند.
افتخار البرز سرزمین اقوام ایرانی همین بس که بیش از پنج نوع واکسن برای مقابله با کرونا راهی بازار کرد و جهانیان توانمندی جوانان این مرز و بوم را به صراحت پذیرفتند و دست نیاز به سوی ایران تحریم زده دراز کردند.
اینک البرزی ها نه تنها در عرصه تولید دارو و واکسن در اوج تحریم برخود می بالند بلکه تولید کنندگان این خطه افزون بر کمیت به اوج کیفیت و نوآوری با فناوری بالا می اندیشند تا بتوانند توان ایرانی را در بازار رقابت جهانی برای همیشه به دوستان و دشمنان بقبولانند.
فعالیت ده ها واحد تولیدی و صنعتی که بیش از ۳۰۰ واحد آنها دانش بنیان و با فناوری بالا است ، نشان از ظرفیت بالای اقتصادی و تولیدی کوچکترین استان کشور به لحاظ وسعت دارد.
صنعتگران البرزی در سالی که به نام «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین » مزین است ، افتخار کسب ۲ نشان عالی استاندارد از میان پنج نشان استاندارد ملی را دارند و به همین دلیل مسوولان اداره کل استاندارد البرز به نمایندگی از دولت در صنایع پیشرو استان حاضر شدند این نشان را در کارخانه تقدیم تولید کنندگان نمایند.
آنچه پیشگامان صنعت البرز گفتند
مهدی بلوغی مدیر عامل یکی از شرکت های دریافت کننده نشان ملی استاندارد که با حضور خبرنگاران انجام شد ، گفت : در شرایطی خود را برای بالندگی و کسب برتری آماده کردیم که کشور در حصار تحریم ظالمانه قرار دارد.
وی ادامه داد: در کنار تولید انبوه مواد غذایی به کیفیت ، مطلوبیت و شاخص های استاندارد توجه کردیم که حاصل تلاش ها به بار نشست .
بلوغی با بیان اینکه ۲ هزارو۲۰۰ نفر در شرکت تولیدی تحت مدیریت وی مشغول به کار هستند ، گفت : این شرکت نیز توانسته هفت هزار شغل به طور غیر مستقیم در کشور ایجاد کند.
وی ادامه داد: سال آینده سه هزار نیروی انسانی جدید به صورت مستقیم جذب این شرکت خواهند شد و تولید و اشتغال در آن توسعه می یابد.
بلوغی بیان کرد: ۲۰ درصد محصولات تولیدی این شرکت به کشورهای افعانستان،عراق، امارات، جمهوری آذربایجان، روسیه، عمان، ارمنستان، بحرین و مغولستان صادر می شود.
مهدی امینی نایب رییس هیات مدیره یک گروه صنعتی شاخص مواد غذایی که نشان ملی استاندارد دریافت کرده است نیز گفت: این واحدتولیدی برای دهمین بارنشان ملی استاندارد را دریافت کرده است و همیشه اهتمام آن برکیفیت و رعایت حقوق مصرف کننده، است.
وی ادامه داد : باید محصولات در خور شان جامعه ایرانی و مردم کشورمان عرضه کنیم .
این تولید کننده برتر کشور افزود: برای تولید محصول با کیفیت یک زنجیره ارزش کیفیت لازم است که دراین میان تامین مواد اولیه با کیفیت و روزآمد و تولیدات دانش بنیان با استفاده از نیروی انسانی پژوهشگر ضروری است.
وی تاکید کرد: یک محصول باکیفیت باید تمام شاخص های استاندارد را رعایت کند. اکنون این شرکت نیز ۱۰ هزارو ۳۰۰ نفر به صورت فراگیر در سطح ملی اشتغال دارد.
امینی ادامه داد: محصولات این شرکت به ۸۰ کشور جهان به ویژه در قاره های آفریقا و اروپا صادر می شود .
وی گفت : به تازگی محصولات این شرکت در زمینه شکلات و شیرینی با در نظر گرفتن سلامت وکیفیت درخورشان جامعه ایرانی تهیه شده اند و محصولاتی که در این گروه طراحی شده دانش بنیان هستند.
دولت سیزدهم و تکریم تولید کنندگان برتر در محل کار
هادی گودرزوند معاون ارزیابی و انطباق اداره کل استاندارد استان البرز نیز اعلام کرد: امسال دولت سیزدهم درراستای حمایت از تولید و با توجه به اینکه مزین به سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است
اعطای نشان و لوح تقدیر واحد های نمونه در محل تولید انجام شد.
وی ادامه داد: واحد های تولیدی نمونه استاندارد به جهت احصای کیفیت و اطمینان بخشی به کیفیت برای صیانت از علامت استاندارد و حفظ سلامت و ایمنی مصرف کنندگان تلاش کردند و توانستند تمام شاخص های مد نظر استاندارد را رعایت کنند.
صنعتگران البرز پیشرو کشوری
مدیرکل استاندارد استان البرز نیز در آیین اعطای نشان ملی استاندارد به ۲ کارخانه بزرگ این استان گفت : امسال پنج شرکت در سطح کشور نشان ملی استاندارد دریافت کردند که ۲ شرکت آنها البرزی است که بیانگر پیشرو بودن تولید کنندگان این استان است.
حسین طاهری ادامه داد: اکنون برای توسعه شرکت های دانش بنیان در سطح استان البرز مکاتباتی با مراکز علمی و دانشگاهی استان انجام شده تا بتوان شمار این واحدها را توسعه داد.
وی گفت : اداره کل استاندارد البرز این آمادگی را دارد تا پروانه استاندارد را در اسرع وقت به واحدهای دانش بنیان و دارای کیفیت بالای محصول استان اعطا نماید.