سید محمد حسینی در گفت وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا اعزامی به عسلویه اظهار داشت: جشنواره فیلم مقاومت از این حیث واجد ارزش و اعتبار است که میتواند جبهه مقاومت را در یک بستر واحد برای ارائه کنار هم جمع کند.
وی افزود: طبیعتا جمع شدن تمام عناصر رسانهای جبهه مقاومت در کنار هم میتواند صدای رساتری برای رساندن پیام مقاومت به اقصی نقاط جهان باشد.
حسینی گفت: از آنجایی که مرز این جشنواره مقاومت است آن را به جشنوارهای بینالمللی تبدیل میکند و از این نظر از هر رویداد سینمایی در کشور ممتازتر است.
وی افزود: وجه ایدئولوژیک جشنواره نشان میدهد که رویکرد و ساختار و بستر معرفی فیلمهای آن چیست و از این حیث هم آن را نسبت به دیگر جشنواره ها ممتاز میکند.
حسینی گفت: دیگر عاملی که باعث شناخته شدن هر چه بیشتر جشنواره فیلم مقاومت امسال شده برگزاری آن در پهنه آبهای نیلگون خلیج فارس است.
وی اظهار داشت: خلیج فارس به این دلیل برای میزبانی جشنواره انتخاب شده که آغاز و پایان استعمار است و به لحاظ وضعیت موجود که لبه مواجهه ما با استکبار جهانی است مهمترین بستر شکلگیری جشنواره می توانست باشد؛ فضایی که هم جنبه هنری خوبی دارد و هم یادآور مقاومت است که بوشهر مهد آن محسوب میشود.
حسینی همچنین گفت: به وجه بینالمللی جشنواره نسبت به دورههای قبل بیشتر توجه شده و مهمتر این که قرار است از امسال به صورت سالانه برگزار شود.
هفدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت از ۱۲ اسفند کار خود را آغاز کرده و هفدهم اسفندماه به کار خود پایان میدهد.
آیین پایانی این جشنواره شامگاه چهارشنبه ۱۷ اسفند روی عرشه ناو شهید رودکی برگزار میشود.