به گزارش ایرنا «حسن خانجانی موقر» روز دوشنبه در کارگروه حقوق عامه، منفعل بودن دستگاه های متولی در حوزه گردشگری و طراحی و تدوین برنامه های نوروزی را از ضعف های اصلی مسوولان در ایجاد فضایی شاداب برشمرد.
وی عنوان کرد: باید به جای برگزاری جلسات برای اعمال محدودیت ها در این بخش، برنامه های نشاط آور برای هم استانی ها و جذب مسافر طرح ریزی شود.
خانجانی موقر همچنین از اجرا نشدن مصوبات نشست پیشین حقوق عامه گلایه کرد و افزود: با وجود آن که مصوبات جلسه پیشین به منظور کاهش ترافیک به دستگاه های متولی ابلاغ شده، اما همچنان این مصوبات مغفول و بر زمین مانده است.
دادستان همدان تاکید کرد: باید ابتدا برای مردم برنامه تدوین شود و سپس از آنها بخواهیم که ترافیک را رعایت کنند
خانجانی موقر اظهار داشت: کمبود یا نبود پارکینگ در مناطق پرتردد، عدم بهره مندی شهرداری از بخش خصوصی برای ساخت پارکینگ عمومی، بی توجهی به فرهنگ سازی و کوتاهی ارگان های مسئول، از مواردی است که بارها تذکر داده شده، اما اراده ای برای انجام طرح های جدید به منظور رفع مشکل ترافیک نیست.
وی از نهادهای متولی خواست کشیک گشت های نوروزی خود در حوزه مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز را اعلام و برای پیشبرد کار از گشت های موتوری استفاده کنند.
دادستان همدان افزود: با وجود برخورداری همدان از شرکت های دانش بنیان در بخش پهپادی این ظرفیت نادیده گرفته شده، در حالیکه می توان با بهره گیری از تولیدات این شرکت ها، با ساخت و سازهای غیرمجاز برخورد کرد.
حفاظت از محیط زیست با ترویج فرهنگ درختکاری محقق میشود
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان گفت: حفاظت از محیط زیست با ترویج فرهنگ درختکاری محقق می شود بنابراین کاشت درخت نباید تنها معطوف به یک روز در سال شود.
«حسن خانجانی موقر» در حاشیه غرس نهال به مناسبت روز درختکاری در اردوگاه ابوذر افزود: امروز ترویج و توسعه فرهنگ درختکاری با هدف ایجاد فضایی سالم برای فرزندانمان و نسل های آینده بیشتر از همیشه احساس می شود.
وی با بیان اینکه گسترش فضای سبز، طراوت، تازگی و سرزندگی به محیط اطراف مان می بخشد، اضافه کرد: درختکاری بخشی از آموزه های دینی مسلمانان محسوب می شود و دستگاه قضایی برای صیانت از حقوق عامه این مساله را به جد دنبال می کند.
دادستان همدان ادامه داد: متولیان امر علاوه بر فرهنگ سازی در حوزه درختکاری، با ایده های مبتکرانه، بهره گیری از برنامه های آموزشی و استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد، جامعه را برای حفاظت از سرمایه های ملی همچون جنگل ها ترغیب کنند تا شاهد تخریب و قطع غیرقانونی درختان نباشیم.
خانجانی موقر تصریح کرد: استمرار بر امر درختکاری، زمینه ساز بهره مندی عموم مردم از هوایی پاک، زمینی سبز و به دنبال آن زندگی در محیطی سالم می شود.