شیرزاد کمالی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: خاش دارای هفت هزار و ۶۰۰ هکتار نخلستان بوده که سالانه بیشاز ۱۰ هزار تن خرمای در آن تولید می شود.
وی با بیان اینکه خرما تولید نخلستانهای روتک ارگانیک بوده و هر ساله بخش اعظم خرما تولیدی این منطقه به خارج از کشور صادر میشود، افزود: در این منطقه هفت هزار هکتار نخلستان وجود دارد که چهار هزار و ۶٠٠ هکتار از نخلستانهای آن بارور است.
مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: عمده ارقام خرما تولیدی روتک خرمای ربی بوده و همچنین این خرما از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است و به صورت بستهبندی شده به سایر استانها و کشورها همچون پاکستان و افغانستان صادر می شود.
وی خاطرنشان کرد: گردهافشانی به عنوان مهمترین عامل موثر بر تشکیل میوه عملکرد و کیفیت آن در نظر گرفته میشود و استفاده از گرده مناسب جهت گرده افشانی درختان خرما علاوهبر تأثیر بر میزان عملکرد بر خواص کمی و کیفی نیز اثرگذار است.